Total Media News

Copii-adolescenti
Mami, vreau cultura ! PDF Imprimare
Marţi, 04 Decembrie 2012 15:37

Unic pe piata din Bucuresti, Amalia Kindergarten lanseaza programul Mami, vreau cultura! in parteneriat cu Babysitting Cultural & Music Art.

In cadrul programului Mami vreau cultura!, pentru copiii si parintii interesati, Amalia Kindergarten ofera cursuri de balet, dans si muzica (pian, chitara sau vocal), cursuri de dictie si arta scenica, teatru pentru copii, teatru in limba engleza, cursuri de limba engleza, franceza si germana. Programarile se fac pentru dupa-amiezele din timpul saptamanii si mai ales pentru weekend. Iar pentru mamici, Amalia Kindergarten ofera cursuri de aerobic si pilates, in timp ce copiii studiaza unul din cursuri.

Citeşte mai mult...
 
O companie GRECEASCĂ investește în România PDF Imprimare
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:17

            Retailerul de jucării Jumbo - cu zeci de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia - se pregătește să deschidă primele centre de desfacere din România.

                                                

            Până în 2016, compania vrea să deschidă opt magazine în România, informează romania-insider.com. În același an, planul companiei este de a atinge vânzări de 37 de milioane de euro.

Citeşte mai mult...
 
Competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre UE PDF Imprimare
Duminică, 18 Noiembrie 2012 21:47

                              Competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre UE
                                     "Pace, Europa, viitor: ce reprezintă pacea pentru tine?"

            Cu ocazia premierii Uniunii Europene cu Premiul Nobel pentru pace, liderii Parlamentului și Comisiei Europene au lansat competiția de desen și compunere pentru copiii și tinerii din statele membre, candidate sau asociate la UE, "Pace, Europa, viitor: ce reprezintă pacea pentru tine?"


       Competiția se adresează copiilor cu vârste între 8 și12 ani care trebuie să realizeze un desen și celor cu vârste cuprinse între 13 și 24 ani care trebuie să scrie o compoziție de maximum 120 caractere, în una din cele 23 limbi oficiale ale UE.

Citeşte mai mult...
 
De ce este periculoasa suzeta pentru baieti PDF Imprimare
Marţi, 30 Octombrie 2012 22:44

      Un studiu realizat de mai multe echipe de cercetători de la Universitățile din Clermont-Ferrand, Wisconsin-Madison și Ierusalim arată că folosirea suzetei în timpul zilei reduce inteligența emoțională și capacitatea de empatie a băieților, potrivit pourlascience.fr.Inteligența emoțională se referă la facultatea unei persoane de a discerne și de a-și înțelege  probleme emoționale sau pe cele ale altor persoane.

 

             Cercetătorii au testat ipoteza potrivit căreia prezența unei tetine în timpul interacțiunii unui copil cu părinții sau cu educatorii săi reduce mobilitatea mușchilor feței implicați în mimetismul facial (de exemplu, răspunsul la un zâmbet printr-un zâmbet).

Citeşte mai mult...
 
Masinute electrice pentru copii-Noua oferta PDF Imprimare
Duminică, 28 Octombrie 2012 19:41

          Numarul falimentelor este in crestere
Desi pare incredibil, aceasta e o veste foarte buna pentru parinti

                                       

            Dupa ce v-au relatat povestea de succes a unor intreprinzatori care pe timp de criza au reusit sa puna pe picioare o afacere care le aduce mai mult profit decat alte afaceri in perioada de boom economic, reporterii nostri au descoperit si partea mai putin placuta a unei economii aflate in declin: falimentul.

Ceea ce este diferit insa in acest caz este faptul ca, desi pare incredibil, falimentul afacerii de care vom vorbi in cele ce urmeaza este o veste buna pentru consumatorii care sunt parinti de copii sub 5 ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social