Total Media News

Auto
Johnson Controls deschide oficial fabrica de scaune pentru autovehicule din Craiova. PDF Imprimare
Marţi, 31 Ianuarie 2012 14:55

Conducerea Johnson Controls, lider global în domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, uşi, tablouri de bord şi al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor a deschis oficial astăzi cea mai nouă fabrică de asamblare de scaune pentru autovehicule, în Craiova.

 

              

 

Fabrica just-in-time (JIT) va furniza uzinei Ford sisteme de scaune complete pentru noul B-MAX minivan, în regim just-in-sequence.

La ceremonie a participat Valentin Mocanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, reprezentând Guvernul României.

“Suntem onoraţi să sprijinim clientul nostru Ford Motor Company în Craiova, să aducem o creştere economică semnificativă în regiune şi să devenim un membru al comunităţii locale.”, a precizat Jeff Williams, Group Vice President şi General Manager, Johnson Controls Automotive Customer Group Americas. “România reprezintă un jucător important pentru piaţa auto în continuă creştere din Europa de Est, considerând statisticile care preconizează o creştere de aproximativ 80% a pieţei auto din România în următorii 4 ani.”, a continuat Jeff Williams.

 

Citeşte mai mult...
 
"Noaptea Audi" începe eveniment Hahnenkamm în Kitzbühel PDF Imprimare
Duminică, 22 Ianuarie 2012 12:54

Douăzeci şi unu ianuarie 2012 -

 

Acesta este punctul culminant al sezonului de sporturi de iarnă: în fiecare an, iubitorii de schi şi de călătorie la Kitzbühel celebrităţi pentru a viziona legendara cursa de schi Hahnenkamm pe "Streif".

 

 

Performante atletice  remarcabile  şi o atmosferă fantastică trimite oraşul  într-o  activitate  febrila .

Tradiţional "Noaptea Audi", a devenit o parte integrantă a festivităţilor.

Vineri seara producatorul  de automobile  a  invitat  din  nou  oaspeţii la hotel "Zur Tenne".

 
Celebrare 2012 AUTOITALIA PDF Imprimare
Joi, 19 Ianuarie 2012 16:44

    Intre 19 si 21 ianuarie 2012, AutoItalia Group pregateste trei zile de oferte spectaculoase in toate concesiunile din tara si pentru toate marcile din portofoliu.


                               


                       

Va veti convinge facand o vizita oricarui showroom din reteaua nationala de dealeri AutoItalia Group.


Grupate sub numele generice de Italian Sales Event pentru Fiat si Alfa Romeo, Premium Sales Event pentru Jeep si Lancia, Super Car Sales Event pentru Maserati si Abarth si Infiniti Sales Event, marcile noastre va pun la dispozitie una dintre cele mai variate si complete game de autovehicule din intreaga piata auto.

De la autoturisme de oras ce au scris istorie, ca Fiat 500, la celebra sportiva Alfa Romeo Giulietta, emblema off road Jeep Wrangler si inegalabilele Meserati si pana la vehiculele comerciale Fiat Professional.

 

 

http://www.autoitalia.ro

 
Trophée Andros 2012 PDF Imprimare
Marţi, 17 Ianuarie 2012 09:43

Dacia Lodgy Glace  a  ocupat  primele  doua  locuri  la  Lans-en-Vercors


     Desi  a fost un week-end  cu  suisuri si coborasuri pentru echipa Dacia la Lans-en-Vercors, după o  vineri  tulbure , Dacia Lodgy  a continuat să domine Cursa 2, cu Evens Stievenart susţinând victorie său prima parte a anului.

Alain Prosteste  sigur  ca Dacia  va  cistiga  una - doua etape  la  Andros Trophee, în timp ce Nicolas Prost a fost in  apropiere  - pe  locul patru.

Lupta pentru titlu este la fel de aproape ca niciodată, dar Alain Prost ştie că va putea conta pe sprijinul celor doi competitive coechipieri, Pare şi Nicolas.

 

 

                        

 

 

Citeşte mai mult...
 
Mercedes Benz DICE – concepte Minority Report pe masina viitorului PDF Imprimare
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:32

 

                 

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de deasupra, pe langa semnul celor de la Mercedes Benz, este evident ca bordul masinii viitorului nu va mai avea nici un fel de butoane.

 

Interfata DICE – Dynamic & Intuitive Control Experience face o treaba foarte buna din a transpune gesturi in comenzi, chiar si in acest stadiu incipient. Asta, bineinteles, lasand la o parte faptul ca o astfel de interfata va fi transpusa in realitate in cateva zeci de ani...

Citeşte mai mult...
 


Pagina 131 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto