Total Media News

Auto
Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța PDF Imprimare
Joi, 29 Martie 2012 13:38
Bavaria Motors, parte a rețelei de dealeri BMW în cadrul Automobile Bavaria Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanța. Inaugurarea oficială va avea loc pe 31 martie.

                       


Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța

Citeşte mai mult...
 
Toyota lanseaza Prius 2012, o noua versiune a primului vehicul hibrid din lume PDF Imprimare
Luni, 26 Martie 2012 11:16

          Noua generatie Prius beneficiaza de un design exterior imbunatatit, calitate perceputa mult imbunatatita la interior, instrumente de bord cu un design avansat si gama larga de sisteme multimedia si de navigatie: Toyota Touch si Toyota Touch Pro.

                       

·         Vanzarile au inceput in aceasta luna

·         Modificari ale designului exterior si imbunatatiri ale calitatii percepute la interior

Citeşte mai mult...
 
Te-ai saturat sa astepti programul Rabla? PDF Imprimare
Luni, 19 Martie 2012 09:32

    In showroom-urile Chevrolet şi ai noul Chevrolet Aveo la acelaşi preţ din programul Rabla fără să mai alergi după vouchere!

            

 

Alege acum cea mai sigură maşină din segment!

Ofertă valabilă până la 31 martie 2012, în limita stocului disponibil, la dealerii participanţi.

Citeşte mai mult...
 
AVAS şi Ford Motor au semnat un act adiţional la contractul de privatizare a Automobile Craiova PDF Imprimare
Sâmbătă, 17 Martie 2012 17:05

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) şi Ford Motor Company au semnat un act adiţional la contractul de privatizare a SC Automobile Craiova, potrivit căruia termenele de realizare a obligaţiilor post-privatizare asumate de cumpărător au fost prelungite iar Ford va achita penalităţi pentru nerealizarea numărului de autovehicule asumat prin contract, informează AVAS, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

"Prin acest Act adiţional, contractul de privatizare a SC Automobile Craiova SA a fost adaptat la realităţile economice actuale, determinate de efectele crize economice globale. Principalele modificări operate prin documentul semnat se referă la simplificarea procesului de restructurare prevăzut în contractul iniţial, prelungirea până la 31 decembrie 2012 a termenelor de realizarea a obligaţiilor post-privatizare asumate de cumpărător şi simplificarea procedurii de eliberare a garanţiilor pentru executarea investiţiilor, acomodarea ajutoarelor de stat autorizate cu noile condiţii din planul de afaceri şi din contractul de vânzare cumpărare de acţiuni şi achitarea penalităţilor prevăzute în contract, drept compensaţie pentru nerealizarea numărului de autovehicule asumat prin contract", prevede documentul, care a fost semnat de preşedintele AVAS, Aurelian Popa, şi Don Gelinas, reprezentant al Ford Motor Company.

 

Citeşte mai mult...
 
Lansare in Romania : Lotus Exige S PDF Imprimare
Miercuri, 14 Martie 2012 19:08

    Joi  15.03.2012    in jurul  orei  14,00   se  va  lansa  in  Romania  :  Lotus Exige S

 

 

                         

 

    Evenimentul  va  avea  loc  la  sediul  firmei   Forza Rosa , in  prezenta  Lord Green of  Hurstpierpoint ,Ministrul Comertului si Investitiilor al Marii Britanii   si  a  Excelentei Sale   Martin  Harris , Ambasadorul Marii Britanii la  Bucuresti

 


Pagina 127 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto