Total Media News

Auto
BMW vrea să deschidă o nouă fabrică în Europa de Est. România e în cărţi PDF Imprimare
Luni, 21 Mai 2012 16:04

BMW intenţionează să deshidă o nouă fabrică de automobile, iar zonele pe care le are în vedere sunt Brazilia, Mexic, sau ţările din Europa de Est, scrie cotidianul german Handelsblatt.

                     

Potrivit sursei citate, extinderea este absolut necesară, dat fiind planul constructorului bavarez de la vinde două milioane de maşini pe an, în 2016, faţă de 1,67 milioane, anul trecut.

Citeşte mai mult...
 
Geox si Red Bull Racing merg impreuna in Formula I PDF Imprimare
Luni, 21 Mai 2012 08:16

Partener de echipă de două ori campion mondial Echipa Red Bull Racing din 2011, Geox ofera high-tech încălţăminte pentru şoferii Sebastian Vettel şi Mark Webber, precum si pentru mecanica si de intreaga echipa.

                                

Red Bull Racing a recunoscut Geox ca un partener capabil de a aduce inovaţie în lumea de Formula Unu, în cazul în care temperaturile ridicate, de tensiune si provocare de stres fizic de anduranţă a tuturor conducătorilor auto, care le determină să-şi piardă mai multe kilograme de sudoare în fiecare cursă.

Citeşte mai mult...
 
Volvo lanseaza versiunea in limba romana a comunitatii globale a soferilor de camioane PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Mai 2012 10:16
După ce anul trecut Volvo Trucks a lansat comunitatea virtuală “Worldtrucker” în mai multe ţări din Europa şi America, anul acesta a venit rândul României, Turciei şi Bulgariei să ofere pasionaţilor de camioane autohtoni posibilitatea de a se alătura grupului şi de a-şi împărtăşi experienţele şi părerile cu ceilalţi şoferi de camioane vorbitori de aceeaşi limbă.
                                              

Worldtrucker este o comunitate virtuală găzduită de Volvo Trucks, deschisă nu doar şoferilor de camioane Volvo, ci tuturor pasionaţilor de camioane, indiferent de marcă, oferindu-le posibilitatea ca, de oriunde s-ar afla, să comunice, să-şi facă prieteni şi să dezbată subiecte de interes din ţara de origine sau chiar la nivel global.

Citeşte mai mult...
 
Suzuki lanseaza noul Splash facelift (P) PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 15:10

Suzuki Splash incepe o noua etapa a carierei cu un facelift care accentueaza rafinamentul si modernismul retetei de succes pe care o propune in nisa monovolumelor mini.
                                          
Suzuki este unul dintre cei mai reputati constructori de automobile citadine, fiind unul dintre pionierii industriei care au imbinat calitatile si specificatiile clasei mini cu cele ale formatului de tip monovolum.

Citeşte mai mult...
 
Masinile raman fara CD playere PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 13:37

Din masinile unora dintre noi nu au disparut deja vechile casetofoane. Totusi, cand vine vorba de noile modele, acestea s-ar putea sa iasa pe banda fara unitati optice de redare a CD-urilor.

                  


Ford este pe faza in ceea ce priveste trendurile tehnologiei automotoare si abia asteapta sa scoata din urmatoarele modele unitatile CD.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 124 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto