Total Media News

Auto
Ce spune directorul general Ford despre clientul roman de automobile PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 07:03

      Clientul român şi-a schimbat atitudinea după venirea crizei, studiază şi testează oferta, fiind atent la raportul preţ-calitate, cheltuielile complementare, dar şi la gradul de siguranţă al maşinii, a declarat pentru MEDIAFAX Zoltan Brassai, directorul general Ford România.

"Clientul român şi-a schimbat atitudinea, îşi face tema de-acasă, se uită mult mai mult şi studiază mult mai în detaliu înainte să ia decizia de cumpărare. El se uită nu numai la preţul maşinii, care este în continuare un element important în ceea ce priveşte decizia de cumpărare, dar şi la cheltuielile aferente, şi la taxa de înregistrare, şi la cheltuieli de service, cheltuieli de consum", a declarat Brassai.

Citeşte mai mult...
 
Premiul anului pentru inovatii in domeniul dotarilor interioare, decernat noului model GS PDF Imprimare
Joi, 19 Iulie 2012 18:37

    Lexus a primit din partea Automotive Interiors Expo Premiul anului pentru inovaţii în domeniul dotărilor interioare ale autoturismelor de serie ('Production Vehicle Interior Innovation of the Year' Award) pentru sistemul de control al climatizării al noului GS, prevăzut cu tehnologia nanoe ®.

               

    La data de 12 iunie, Automotive Interiors Expo 2012 a găzduit prima decernare de premii Automotive Interiors Expo Awards, ceremonie care i-a onorat pe cei mai buni designeri de lux şi cele mai rafinate inovaţii şi produse din arena dotărilor interioare auto. Din juriu au făcut parte jurnalişti de prim rang, specializaţi pe segmentul auto.

Citeşte mai mult...
 
Viziunea unui lider pe piata mondiala PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 09:50

   Expertul în ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, doreşte să-şi impulsioneze afacerile sale pe plan internaţional cu un stand mare la târgul Automechanika Frankfurt

                   

     Iulie 2012 – Producătorul de ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, nu a avut niciodată  obiective aşa de ambiţioase. După ce a cucerit piaţa autohtonă, Germania, accentul este pus în prezent pe afacerile internaţionale. LIQUI MOLY trebuie să devină lider pe piaţa mondială în ceea ce priveşte uleiul de motor, a anunţat directorul general şi proprietarul Ernst Prost viziunea sa pentru următorul deceniu. Standul cu o dimensiune de peste 400 mp de la târgul de anul acesta Automechanika din Frankfurt (Germania) reprezintă o treaptă pe scara succesului.

Citeşte mai mult...
 
Noul motor Volvo pentru Euro 6 PDF Imprimare
Sâmbătă, 07 Iulie 2012 13:18

   Volvo Trucks prezintă un nou motor conceput pentru standardele ridicate de mediu Euro 6 . Emisiile de oxid de azot au fost reduse cu 77 de procente, iar cele de particule au fost înjumătăţite.

                             

   Primul care se înscrie în aceste cifre este motorul Volvo D13 de 460 CP care echipează în prezent mai bine de o treime din autocamioanele Volvo.

Citeşte mai mult...
 
Volkswagen va desavarsi achizitia Porsche contra 4,46 miliarde de euro PDF Imprimare
Joi, 05 Iulie 2012 11:18

     Volkswagen a convenit achiziția celelilalte jumătăți a constructorului Porsche pe care nu o deține deja, contra a 4,46 miliarde de euro.

                 

     Cele două importante companii constructoare de automobile au finalizat, ieri, planurile de accelerare a integrării celor două companii. Aceasta va intra în efect pe 1 august când producătorul cunoscutelor automobile sport 911 se va alătura, oficial, brandurilor deținute de Volkswagen, printre care se numără cele de lux precum Bentley sau Bugatti, cele de camioane MAN și Scania sau cele de automobile ieftine Skoda, anunță publicația financiară „Financial Times”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 121 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto