Total Media News

Auto
Incepind din 8 august, proprietarii masinilor vechi le pot casa prin Programul Rabla PDF Imprimare
Joi, 16 August 2012 10:11

     A doua sesiune a Programului Rabla 2012 porneşte pentru persoanele fizice de miercuri, 08 august 2012.

                                 

 

     Pentru această sesiune a Programului, Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget de 57 milioane lei care permite scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani.

 

Citeşte mai mult...
 
Premiera mondiala noua Mazda6 la Salonul Auto de la Moscova 2012 PDF Imprimare
Marţi, 14 August 2012 08:31

   Noua Mazda6 este al doilea dintre modelele de generatie viitoare introduse de Mazda, care include atat intreaga gama de tehnologii SKYACTIV, cat si noua linie de design KODO – “sufletul miscarii”.

                         

   Totodata, acesta va fi primul autovehicul echipat cu sistemul Mazda de franare regenerativa, i-ELOOP. Introducerea i-ELOOP reprezinta a doua etapa din strategia Mazda Building Block destinata dezvoltarii de tehnologie prietenoasa cu mediul.

Citeşte mai mult...
 
Un studiu european dovedeste ca sistemele de securitate activa sporesc siguranta traficului PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 17:43
    Atunci când, la Bruxelles, în 26 iunie, au fost prezentate rezultatele studiului pan european euroFOT concluzia a fost clară: sistemele de siguranţă activă Volvo Trucks ajută şoferii să evite accidentele.
                                  

    Proiectul euroFOT (FOT = Field Operation Test) reprezentand un test real de exploatare s-a desfăşurat pe parcursul a aproape patru ani. La acesta au participat în total 28 de parteneri care, în numele Uniunii Europene, au cercetat sistemele proiectate pentru a ajuta şoferii autoturismelor şi camioanelor să detecteze riscurile, să prevină accidentele şi să conducă mai eficient.

Citeşte mai mult...
 
Renault, pe scadere usoara la venituri si vinzari in primul semestru PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Iulie 2012 14:04

     Grupul Renault a raportat pe prima jumătate a anului venituri de 20,9 miliarde de euro, în uşoară scădere, de 0,8% faţă de intervalul similar al anului trecut. Vânzările au totalizat 1,33 milioane de unităţi, cu 3,3% mai puţin decât în semestrul I al  lui 2011.

                                                        

       Profitul operaţional la nivel de grup a fost de 519 milioane de euro, în scădere faţă de cele 772 milioane raportate în prima jumătate a anului precedent. Totuşi, profitul net a fost sensibil mai mare, de 786 milioane de euro, deşi în scădere şi acesta faţă de cele 1,2 miliarde declarate în primul semestru din 2011.

Citeşte mai mult...
 
Ce spune directorul general Ford despre clientul roman de automobile PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 07:03

      Clientul român şi-a schimbat atitudinea după venirea crizei, studiază şi testează oferta, fiind atent la raportul preţ-calitate, cheltuielile complementare, dar şi la gradul de siguranţă al maşinii, a declarat pentru MEDIAFAX Zoltan Brassai, directorul general Ford România.

"Clientul român şi-a schimbat atitudinea, îşi face tema de-acasă, se uită mult mai mult şi studiază mult mai în detaliu înainte să ia decizia de cumpărare. El se uită nu numai la preţul maşinii, care este în continuare un element important în ceea ce priveşte decizia de cumpărare, dar şi la cheltuielile aferente, şi la taxa de înregistrare, şi la cheltuieli de service, cheltuieli de consum", a declarat Brassai.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 120 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto