Total Media News

Esential
Gold Nutrition - suplimentele ideale pentru nutritie! PDF Imprimare
Miercuri, 15 Decembrie 2021 18:20

Produsul de aur al celor de la Gold Nutrition este proteina cu un grad mare de puritate din zer, cu diferite arome, ciocolata, capsuni sau vanilie.

Ce trebuie să știi despre Total Whey

Definire musculară maximă 

Cu un conṭinut scăzut de grăsime şi puṭini carbohidraṭi, Total Whey are un conṭinut ridicat de concentrate şi izolate proteice din zer (whey). Și asta nu e totul. Pentru a completa formula, am adăugat un complex de enzime digestive şi o formulă simbiotică patentată – Lactowise® – cu ingrediente probiotice şi prebiotice, care contribuie la sănătatea intestinală.

Combinaṭia acestor două ingrediente îmbunătăṭeşte absorbṭia nutrienṭilor şi stimulează beneficiile deja cunoscute ale proteinei whey, în îmbunătăṭirea compoziṭiei corporale.

Ingrediente

Citeşte mai mult...
 
MOL va construi 6 stații noi PDF Imprimare
Vineri, 26 Noiembrie 2021 14:59
 
Noi restrictii in Bucuresti! PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Octombrie 2021 10:16

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „FLORIN CÍȚU”

 • Prefectura Capitalei a anunțat vineri seară noi restricții în București.
 • Deși rata de infectare în București a depășit ieri 7,58 la mie, măsurile impuse sunt pentru rata de infectare de 6 la mie, depășită miercuri, 29 septembrie.
 • Astfel, începând de duminică se închid restaurantele, barurile și terasele, cinematografele și sunt interzise toate evenimentele private.
 • În plus, magazinele se vor închide la ora 18:00, iar circulația este interzisă după ora 20:00 pentru persoanele nevaccinate.

Prefectura Municipiului București informează că, în urma ședinței extraordinare a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, s-a decis impunerea de noi restricții, ca urmare a creșterii incidenței cumulate la 14 zile la 6,64 la mia de locuitori.

Decizia se aplică începând cu data de 3 octombrie 2021, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Ce restricții intră în vigoare de duminică, 2 octombie, în București:

 • Magazinele se închid la ora 18:00. Sunt exceptate farmaciile, benzinăriile, iar operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu, precum și operatorii economici din domeniul transportului rutier de persoane și mărfuri își pot desfășura activitatea în regim normal, cu respectarea normelor de protecție sanitară.
 • Restaurantele, barurile, cluburi și discotecile se închid, activitatea lor fiind interzisă;
 • Se interzice organizarea de evenimente private, cum ar fi nunțile și botezurile;
 • Masca devine obligatorie în spațiile publice aglomerate: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă;
 • Sălile de sport și/sau fitness se închid;
 • Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, precum și la terasele acestora este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;
 • Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt interzise;
 • Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu un număr mai mare de 2.500 de spectatori este permisă cu participarea doar a persoanelor vaccinate;
 • Se interzic toate activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber;
 • Se interzice organizarea și desfășurarea de mitinguri și demonstrații;
 • Se interzice circulația persoanelor care nu au certificat verde în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20:00-5:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, nejustificat și fără adeverință de la serviciu sau declarație;
Citeşte mai mult...
 
Introducerea protecției avertizorilor de interes public în sectorul privat PDF Imprimare
Vineri, 10 Septembrie 2021 11:18

  

                  

    În data de 23 octombrie 2019 a fost adoptată Directiva 2019/1937 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii.

Ministerul Justiţiei a elaborat un proiect de lege privind protecția avertizorilor în interes public[1] prin care se doreşte transpunerea în legislația națională a Directivei privind protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii.

Există și la ora actuală legislaţie pe acelaşi subiect, dar care se aplică doar în sectorul public, prin Legea nr. 571/2004 privind protecția personalului din autoritățile publice, instituțiile publice și din alte unități care semnalează încălcări ale legii este reglementată instituția protecției avertizorului în interes public exclusiv pentru autoritățile şi instituțiile publice.

Citeşte mai mult...
 
Sondaj CNIPMMR – Impactul creșterii costurilor pentru antreprenori PDF Imprimare
Vineri, 10 Septembrie 2021 10:55

Consiliul Național al IMM-urilor din România a realizat în perioada 17.08-03.09.2021 un amplu sondaj pentru a identifica opinia antreprenorilor cu privire la impactul creșterii costurilor pentru antreprenori. Astfel, în urma sondajului realizat, la care au răspuns 760 antreprenori, au rezultat concluziile de mai jos.

1. În ceea ce privește forma de organizare, respondenții au fost 57,9% microîntreprinderi, 28,4% întreprinderi mici, 11,6% întreprinderi mijlocii și restul de 2.1% întreprinderi mari.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 127

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate