Total Media News

Sport
CAMPIONATUL NATIONAL DE FREESTYLE KICKBOXING NATIONAL DE FREESTYLE KICKBOXING PDF Imprimare
Luni, 10 Mai 2021 18:05
                      Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text care spune „বালাবামা FTMB YGNNH FRFK CAMPIONATUL NATIONAL FREESTYLE KICKBOXING BUCURESTI 12 IUNIE 2021 NEL PROBA NOUA! FREESTYLE KICKBOXING FREESTYLE KICK FREESTYLE LIGHT FREESTYLE SEMI KATA FREESTYLE K1 FREESTYLE K1 LIGHT JISSEN DO FIGHT NUNCHAKU FIGHT TOPTEN Get in the Ring. www.budoland.r TMG S.A. MTS MINISTERU UU BudoLand magazine DELTRANS MAR&PET ZIUAVECHE.RO ROTMAN Direcția București”
   
Avem deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participaţi la Campionatul National de Freestyle Kickboxing, organizat in data de 12 iunie 2021, în București.
Probele de concurs sunt:
Freestyle Kickboxing
Freestyle Semi
Freestyle Light
Freestyle Kick
Freestyle K1 Light
Freestyle K1
Freestyle Form
Nunchagu Fight
Jissen Do Fight
Comitetul de organizare face eforturi deosebite pentru a vă oferi cele mai bune condiţii de întrecere, aşteptând cu nerăbdare să întâmpine un număr cât mai mare de sportivi la acest eveniment sportiv.
Citeşte mai mult...
 
Olympic karate at Tokyo 2020: Top five things to know PDF Imprimare
Joi, 22 Aprilie 2021 19:32

 

     

                                             Olympic karate at Tokyo 2020: Top five things to know

    The best karatekas in the world will compete at the Tokyo 2020 Games in 2021: Who will become the first Olympic champion in history? When and where will karate take place at the Olympics? Find out here.

By Lorena Encabo
New sport on the block! Karate is one of the new sports you will be able to watch at the Tokyo 2020 Olympics in 2021.

Japan is the birth nation of this ancient martial art, which is one of the most popular sports in the world.

Here is your definitive guide to understanding the key things in Olympic karate at the Games.

                    New Sport on the Block 2020: Karate

Karate will be included as a new sport for the Tokyo 2020 Olympic Games.

Top Olympic karatekas at Tokyo 2020

There will be 80 athletes in total at theTokyo 2020 Games in 2021: 60 competing in the Kumite event and 20 in the Kata event. Both divisions will have an equal split of men and women competing.

Spaniards are on top of the kata world ranking in both male and female: Sandra Sánchez and Damián Quintero will be among the favourites in the event.

39-year-old Sánchez is 2018 World Champion, five-time European champion, and just entered the record books as the karateka with the most medals in the history of the international circuit.

The WKF called her the 'greatest of all time.'

Anything else?

 

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. :Primele 100 de zile PDF Imprimare
Miercuri, 21 Aprilie 2021 16:23

COMUNICAT DE PRESĂ

MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI

Primele 100 de zile: Reforma este cuvântul de ordine, iar creșterea performanței este principalul obiectiv

  

                 Ministerul Tineretului și Sportului

    După împlinirea a 100 de zile din mandatul ca Ministru al Tineretului și Sportului, Eduard Novak a făcut un rezumat al activității sale și a echipei pe care o conduce, pentru a răspunde interesului public în legătură cu concluziile primelor evaluări, precum și cu planurile pentru perioada următoare.

Reforma este cuvântul de ordine și pilonul care centrează toate demersurile inițiate de la începutul anului și până în prezent.

Dacă vorbim de tineret, reforma vine mai ales în contextul noii realități generate de pandemie. Scopul nostru principal este sprijinirea tinerilor de azi pentru piața muncii de mâine. În acest sens, lucrăm la dezvoltarea unei propuneri de finanțare în valoare de 150 milioane Euro pentru susținerea și dezvoltarea unor activități și proiecte care să-i pregătească pe tinerii din România pentru joburile viitorului.

Dacă vorbim de sport, obiectivul principal este creșterea performanței, care nu se poate realiza fără o evaluare corectă a situației prezente, o structură clară care să lege toate instituțiile implicate, transparență în fluxul financiar și un management eficient și responsabil pe fiecare nivel.

Acestea sunt principiile pe care va fi așezată noua Strategie Națională a Sportului, estimată a fi finalizată până la sfârșit de 2021 și care are 3 obiective clare pentru următorii 10 ani, până în 2032:

  1. Plasarea României în Top 10 mondial la Jocurile Olimpice si Paralimpice
  2. Creșterea procentului populației care face sport de la 5% la 30%
  3. Practicarea zilnică a activităților sportive, în diverse forme, de către elevi.

Pentru atingerea acestor obiective, s-a pornit cu activități ample de audit și control la cluburi sportive si direcții județene pentru tineret și sport. Acestea se vor desfășura pe parcursul anului 2021 și la final vom avea o evaluare clară și corectă a situației din teren.

 

Citeşte mai mult...
 
CONTRADICTIE| Se pot deschide salile de fitness?! PDF Imprimare
Vineri, 16 Aprilie 2021 11:01

 

         Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane stând jos

    Sportul si centrele de fitness, atat in acest moment, cat si in ultimul an au fost printre domeniile cele mai  afectate de pandemia de Covid19.

     Recent, pentru a clarifica si sustine activitatea sportiva, Ministerul Tineretului si Sportului a publicat un ordin, care nu contine nicio data in document de intrare in vigoare, insa este specificat in comunicatul MTS care a insotit documentul ca acesta intra in vigoare de la data publicarii.

    Insa, in acest moment intervine contradictia:

     Desi ministrul Novak a afirmat pentru Antena 3, " "În aceste două luni, nu se va schimba situaţia, aşa am înţeles că mergem cu prelungirea stării de alertă, dar apoi se vor deschide, acum e o perioadă grea pentru toată lumea", documentul contine o anexa in care este reglementata si activitatea salilor de fitness si aerobic, nu doar a concursurilor si testelor rapide, si a diverselor activitati.

    Chestionat de redactia Total Media News, cu privire la intrarea ordinului in vigoare, dar si asupra salilor de fitness si aerobic, MTS a raspuns: "Urmare emailului dumneavoastra transmis in data de 10 aprilie, inregistrat la MTS cu nr. 4523/13.04.2021, va informam ca pot fi desfasurate competitii sportive in spatii inchise, cu respectarea conditiilor prevazute in Ordinul MTS nr.197/6.04.2021, publicat in MO 358/8.04.2021."

     Astfel, inclusiv salile de fitness tinand cont de raspunsul MTS si-ar putea relua activitatea, conform normelor in vigoare pentru spatii inchise  ?


Citeşte mai mult...
 
5 calitati pe care le au sportivii de succes PDF Imprimare
Marţi, 13 Aprilie 2021 13:45

 

              3D Athletes On The Podium Of Winners Stock Photo - Illustration of silver,  place: 23290706

      " De cate ori nu te-ai uitat la televizor si ai apreciat un sportiv de performanta sau, mai mult decat atat, iti doreai sa fii in locul lui? Cu siguranta fiecare dintre noi a trait macar o data un astfel de sentiment. E o situatie in care devii mai motivat, insa in acelasi timp iti pui intrebarea

“De ce este acel sportiv atat de bun? Ce are in plus fata de mine? Pot sa ajung si eu asa?”

     Ei bine, adevarul este ca toti avem un potential fantastic pentru a excela intr-un sport, ba chiar sa tindem spre performanta, insa atunci cand suntem pusi in situatia respectiva realizam ca ne lipsesc multe dintre calitatile necesare. Care sunt acestea? Sa fii convins ca le poti avea daca iti doresti cu adevarat, iar pentru a te convinge de acest lucru ti le voi si prezenta in cele ce urmeaza.

  1. Vointa

   Multe dintre persoane spun ca le-ar placea sa aiba un corp armonios, bine dezvoltat si o stare de sanatate excelenta, insa cati dintre acestia vor cu adevarat? Daca vrei ceva cu adevarat nu te poate impiedica nimeni.

   Asadar, vointa este una dintre calitatile de baza si care se regaseste pe deplin in personalitatea fiecarui sportiv. Periodic se va ajunge in momente in care te vei gandi serios sa abandonezi – exact acela e momentul in care esti testat cu adevarat.

    Se spune ca pentru un atlet cel mai greu este sa treaca de acel prag psihic aparut dupa primele minute de alergare. Dupa ce a fost depasit acel moment, determinarea si hotararea sunt prea puternice pentru a mai ceda.

    De asemenea, imagineaza-ti acel sentiment in care esti sub apa de mult timp, iar tot ceea ce iti doresti e sa iei o gura de oxigen. Doar la asta te gandesti si doar asta conteaza pentru tine, acea gura de aer. Ei bine, se spune ca vei avea succes exact atunci cand vei vrea la fel de mult sa respiri pe cat iti si doresti.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport