Total Media News

Sport
Gigi Becali pastreaza marca : Steaua PDF Imprimare
Marţi, 17 Aprilie 2012 15:03

Tribunalul București a hotărât astăzi că Gigi Becali poate păstra marca „Steaua”, însă decizia poate fi atacată cu recurs.

                                                        

Societatea care deține echipa de fotbal Steaua București, precum și cele care se ocupă de distribuirea produselor acestei mărci au fost date anul trecut în judecată de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, pentru a reintra în posesia drepturilor de folosire a denumirii.  

Citeşte mai mult...
 
Romania isi va afla adversarele la Jocurile Olimpice pe 6 Mai PDF Imprimare
Miercuri, 11 Aprilie 2012 09:32

 

România îşi va afla grupa în care va juca la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 în urma tragerii la sorţi care va avea loc în capitala Marii Britanii pe 6 mai.

La finalul turneului preolimpic de polo de la Edmonton, se cunosc toate cele 12 formaţii participante la turneul olimpic, 9 din Europa şi cîte una din Oceania, Asia şi America.

Cele 12 echipe masculine sînt: Italia, Serbia, Croaţia, Ungaria, Marea Britanie, România, Muntenegru, Spania, Grecia, Kazahstan, SUA şi Australia.

                                          

 
Un nou turneu de tenis in Bucuresti, in 20-22 aprilie PDF Imprimare
Luni, 09 Aprilie 2012 15:48

                       Gazda va fi TC AMG, din Sectorul 6

                        

Deoarece inscrierile la cele trei turnee din Bucuresti programate in intervalul 20-22 aprilie au avut mare succes, locurile epuizandu-se la scurt timp dupa deschiderea acestora, s-a luat decizia inserarii in calendar a unei noi cupe, care va avea loc in Sectorul 6, la TC AMG.

Citeşte mai mult...
 
Ce se va intimpla cu Poli Timisoara ? PDF Imprimare
Vineri, 30 Martie 2012 13:23

"De la data cand s-a produs intalnirea provocata de asociatia suporterilor „Drukeria”, pana astazi, 28 martie 2012, nu a avut loc nicio negociere.

                     

Nu am fost cautati oficial de nimeni din partea Consiliului Local, Consiliului Judetean si nici nu am primit altfel de informatii decat din presa.

Citeşte mai mult...
 
Romania - Olanda , Cupa Davis PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 20:55

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a efectuat, miercuri, 28 martie a.c., primul antrenament oficial inainte de intalnirea cu Olanda.

  

                                      

"Suntem optimisti si sper ca echipa sa se mobilizeze, pentru a obtine un rezultat bun in fata Olandei, a declarat capitanul nejucator al Romaniei, Ciprian Porumb.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 128 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport