Total Media News

Sport
Gestul FANTASTIC al Sandrei Izbasa, dupa ce a luat aurul la sarituri. PDF Imprimare
Luni, 06 August 2012 14:03

 

              "Este şi medalia dumneavoastră, domnule Bellu. Vă mulţumesc!",

i-a spus Sandra Izbaşa lui Octavian Bellu. A fost momentul în care ochii antrenorului Bellu s-au umezit. Preţ de câteva secunde, acesta a ramas fara glas. "Este pentru prima dată când traiesc un astfel de moment. Nici o gimnastă nu a făcut un astfel de gest. Nici nu mai am cuvinte", a spus, într-un târziu, Bellu.

 

                 

 

 

 

 

 

 

 

**  sursa  :realitatea.net

 
Romania obtine locul 3 la Gimnastica PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 19:57

                                  

     Fetele noastre , Sandra Izbasa , Catalina Ponor , Larisa Iordache, Diana Chelaru , Diana Bulimar  au obtinut medalia de bronz la Londra in cadrul probei pe echipe la gimnastica . Aurul a fost obtinut de Sua , urmata de Rusia , China , campioana ultimei editii clasandu-se doar pe locul patru . Aceasta a fost cea de-a patra medalie obtinuta de delegatia noastra la aceasta editie a Olimpiadei , si prima medalie de bronz. Zilele viitoare , vor concura in finalele pe aparate Sandra Izbasa , Catalina Ponor , Diana Bulimar si Larisa Iordache .

 

La canotaj , Romania de asemena a avut astazi o zi deosebita reusind calificarea in mai multe finale , ce se vor disputa in urmatoarele zile de concurs.

 

 
Romanii in ziua a patra a Jocurilor Olimpice PDF Imprimare
Luni, 30 Iulie 2012 12:34

     Update: Corina Caprioriu a invins in sferturi o reprezentanta a Ungariei , ea urmand sa se lupta pentru calificarea in finala cu o judoka din Sua

     Update : La Spada , Anca Maroiu si Ana Branza au reusit calificarea in optimile de finala.

 

       O prima surpriza a fost realizata astazi , de tiristul Alin Moldoveanu care s-a calificat in finala la Tir , egaland recordul olimpic cu 599 puncte , clasandu-se pe locul secund .Finala va avea loc la ora 14:15.

                             

.


      La canotaj Andrunache si Susanu s-au calificat si ele in finala , dupa recalificari , ele precizand ca intrarea in recalificari si cursa mai "lejera" din serii au fost doar o strategie pentru evitarea vantului din finala , in timp ce echipajul de 4 rame fara carmaci s-a calificat in finala, ocupand locul 2 in serii dupa Marea Britanie.

Camelia Potec si Alexandru Coci , au ratat din pacate calificarea in semifinale in probele de 200m Liber si 200 m Fluture.

La Judo ,sportiva noastra Corina Caprioriu a trecut de doua adversare aflandu-se in acest moment in sferturile de finala ale competitiei , fiind la un pas de lupta de medalii .

Citeşte mai mult...
 
JO Londra 2012 PDF Imprimare
Joi, 26 Iulie 2012 12:51

                           

                      

      Pe  27 Iulie 2012, a  avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra ,editia 2012.

    Jocurile , au fost  deschise de Regina Elisabeta a 2-a si Ducele de Edinburgh.

               

    Londra a fost aleasa in urma cu cinci ani sa gazduiasca cel mai mare eveniment sportiv al planetei in urma unei lupte acerbe dusa cu orasele New York , Moscova, Madrid si Paris.

    Aceasta editie are ca slogan "Insipre a Generation " sau tradus in limba romana "Inspira o generatie".

    Din punct de vedere al "cifrelor", vor participa 152 de tari , si aproximativ 10.500 de sportivi in 302 de probe sportive din 26 de sporturi .

     Romania va avea 104 sportivi din 15 discipline sportive , iar portdrapelul delegatiei noastre va fi , tenimenul Horia Tecau .

   Bineinteles ,ca in afara lui , ne putem astepta la medalii la Gimnastica, Scrima , Canotaj si de ce nu o surpriza la Box ( Bogdan Juratoni - 75 Kg) , Atletism (Nicoleta Grasu,Constatina Dita , Lidia Simon ),Inot (Camelia Potec,,Dragos Agache , Norbert Trandafir ) . Estimarile arata ca tara noastra va obtine undeva intre 6 si 16 medalii . Competitia de la Londra va incepe cu preliiminariile la Fotbal Feminin in zilele de 25 si 26 Iulie, continuand apoi ,din ziua de 28 cu preliminarii la Box , Gimnastica , Caiac etc .

  Aceasta editie va fi probabil una foarte bine pusa la punct din punct de vedere al organizarii si al infrastructurii , in ceea ce priveste tara noastra sa speram ca cei 104 sportivi sa aduca cat mai multe medalii acasa .

 

 

 

Articol redactat de : Duta Gini-Andrei

 
Presedintele ANST i-a premiat pe medaliatii de la kaiac-canoe PDF Imprimare
Marţi, 17 Iulie 2012 21:47

      Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), Emilia Carmen Tocală s-a întâlnit vineri, 29 iunie a.c., la sediul ANST, cu sportivii medaliaţi la CE de kaiac-canoe de la Zagreb (Croaţia).

În cadrul acestei întâlniri, Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi, Florin Comănici, Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Mihail Simion, Traian Neagu, Toni Ioneticu, Ştefan Vasile şi Petruş Gavrilă au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute şi încurajaţi în acelaşi timp în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Londra: „În numele ANST şi al meu personal, se cuvine să vă mulţumesc pentru efortul depus şi performanţele realizate. Ştiu ce înseamnă sacrificiile, ştiu că este o disciplină grea care necesită multă pregătire şi dăruire. Competiţia care urmează este un test pentru fiecare dintre noi. Sper să repetaţi performanţele obţinute săptămâna trecută. Vă mulţumesc pentru dăruirea şi pentru efortul dumneavoastră. Vă bucuraţi de respectul meu şi al tuturor românilor. Multă baftă la Londra. Să ştiţi că avem pregătite şi primele pentru Olimpiadă”, a declarat Emilia Carmen Tocală.

                                    

   Ca şi în cazul campioanei europene la spadă, Simona Gherman, sumele cuvenite medaliaţilor cu aur, Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi şi Florin Comănici au fost dublate prin ordin al preşedintelui ANST.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 121 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport