Total Media News

Sport
Bihor Open- "CHAMPIONS TOURNAMENT" PDF Imprimare
Vineri, 06 Mai 2022 11:47
www.shogunul.ro | Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

It is with great pleasure and enthusiasm that I would like to extend an invitation to the upcoming Bihor Open- "CHAMPIONS TOURNAMENT" International Open Karate Championship Shogun Trophy, which will take place in Oradea, Romania on October 15-16, 2022. The scope and level of competitors promises to make this one of the most dynamic, exciting competitions of recent memory.
Without a doubt, your presence will add dimension and quality to a forum of elite athletes testing and honing their skills. All levels and ages will have commensurate categories and all will have a memory of a lifetime.

 

Citeşte mai mult...
 
Ce este, cine poate dona o parte din impozitul pe venit PDF Imprimare
Luni, 02 Mai 2022 14:03

    Dacă   vrei  sa   hotarasti    tu   de  o  parte  din  impozitul  pe  care  il  dai la stat, poti   să depui Declarația 230 prin care poți dona până la 3,5% din impozitul pe venit.

  Așadar, sumele respective pot merge, de exemplu, către ONG-uri care ajută copiii săraci, animale ,sport,etc.......

                  

                          Cum este recomandat să păstrăm banii pe timp de război. Sfatul analiştilor financiari

Formularul 230 reprezintă cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat.

Formularul se completează şi se depune de către persoanele fizice care:

• realizează din România venituri din salarii şi asimilate salariilor

• venituri din pensii

• venituri din activităţi independente/activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit,

• venituri din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reţine la sursă,

• venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real

 

Citeşte mai mult...
 
România va juca în Giulești primele meciuri din Liga Națiunilor! PDF Imprimare
Sâmbătă, 23 Aprilie 2022 10:06

                            

      Facilitățile stadionului Giulești, inaugurat la finalul lunii martie, vor fi testate prin găzduirea primelor meciuri internaționale de cel mai înalt nivel.

      Cu un an înaintea debutului turneului UEFA U21 EURO 2023, programat să se dispute în România, la București și Cluj-Napoca, și în Georgia, pe noua arenă din Capitală se vor juca meciurile echipei naționale a României cu Finlanda, 11 iunie, și Muntenegru, 14 iunie, ambele din Liga Națiunilor.

Prin organizarea celor două partide oficiale la distanță de doar 3 zile vor fi verificate toate facilitățile arenei, reprezentând, în același timp, și un bun prilej de stabilire a unui mod de lucru eficient cu echipa de organizare din Giulești. Testarea timpurie în condiții reale face parte din bunele practici în organizarea evenimentelor sportive de top.

 

Citeşte mai mult...
 
Gala Trofeelor Alexandrion 2022 PDF Imprimare
Vineri, 01 Aprilie 2022 09:40
                
          

                       

 

    Gala Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gala a sportului românesc, organizată de Fundaţia Alexandrion pentru al şaptelea an consecutiv a avut   loc ieri  seara intr-un cadru  distins ,la  Clubul  Diplomatic Bucuresti.
    La   eveniment  au  fost  prezenti  :  sportivi ,antrenori , oameni de sport, oameni  de afaceri  si  desigur presa.
  " Distincțiile sunt acordate anual de către Fundația Alexandrion în urma consultării cu reprezentanții a peste 20 de redacții sportive din România, dar și a unor instituții publice abilitate. Trofeele și recompensele financiare oferite în cadrul evenimentului sunt dedicate sportivilor care au obținut performanțe deosebite în 2021 și reprezintă singurul demers de acest fel organizat și susținut în totalitate de o entitate privată.

  Câştigătorii trofeelor Alexandrion sunt desemnaţi pe baza performanţelor naţionale şi internaţionale din anul anterior.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatele Nationale de Pole si Aerial Sports 2022 PDF Imprimare
Miercuri, 30 Martie 2022 09:51
                   
    Federația Română de Pole Fitness și Sport (FRPFS) are plăcerea de a vă invita la Campionatele Naționale de Pole și Aerial Sports din România, care vor avea loc în Centrul Apollo din București pe 21-22 mai 2022. Evenimentul va fi organizat în condiții de siguranță, astfel încât sportivii și artiștii să poată participa în sezonul competitiv 2022. În funcție de măsurile impuse, campionatele vor avea loc cu sau fără spectatori și cu jurizare live sau video.
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 13 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport