Total Media News

Sport
Bike Fest - festivalul bicicletelor PDF Imprimare
Marţi, 11 Septembrie 2012 21:33

     Daca nu ne inselam, Bike Fest este primul festival dedicat bicicletei. Evenimentul isi propune sa sarbatoreasca incheierea sezonului velo si este organizat in scopul promovarii bicicletei, cresterii numarului de biciclisti in mediul urban, sprijinirii producatorilor si distribuitorilor de biciclete, magazinelor specializate in piese si accesorii, artistilor, designerilor dar si ONG-urilor.

                       

  Timp de doua zile, pe 29 si 30 septembrie, in parcul Izvor, va ave loc un adevarat festival dedicat bicicletelor si biciclistilor.

Ce gasesti la Bike Fest?

Citeşte mai mult...
 
COSR spune ca daca Romania nu schimba sistemul se duce la vale: "Gata cu sportul cu salarii mici ... PDF Imprimare
Luni, 13 August 2012 15:39

   Obişnuită cu primele 10 locuri ale clasamentului pe medalii, apoi cu unul în jur de 15, România a tremurat în căldura neobişnuită a Londrei ca să nu cadă sub locul 30.

                 

"Să schimbăm gimnastica pe sistemul american!" » Vor un antrenor chinez la paralele!

Ideile COSR:

Citeşte mai mult...
 
Bellu si Bitang NU demisioneaza: Ma bucur ca cele doua "EXPIRATE" au adus medaliile de la individual PDF Imprimare
Miercuri, 08 August 2012 09:16
Udate  :

Intr-o conferinta de presa sustinuta la Londra de catre lotul de gimnastica al Romaniei, Octavian Bellu a fost extrem de ironic fata de cei care le-au criticat pe Sandra Izbasa si Catalina Ponor inainte de JO 2012.

Parafrazandu-i pe cei care le-au numit pe Izbasa si Ponor "expirate", Octavian Bellu a declarat ca este fericit de faptul ca tocmai aceste sportive "expirate" au adus medalii pentru Romania la JO 2012.

"Vor mai fi multe discutii dupa aceasta editie a JO. S-a spus despre cele doua fete ca sunt expirate. Ma bucur ca cele doua expirate ne-au adus medaliile de la individual si ca au demonstrat ce valoare au.", a declarat Octavian Bellu.

BITANG SI BELLU NEAGA DESPARTIREA DE LOTUL OLIMPIC
*totusi, contractul celor doi cu Federatia va expira in aceasta luna.

Mariana Bitang a dorit sa clarifice in cadrul conferintei de presa informatiile aparute astazi in presa cum ca ea si Octavian Bellu ar intentiona sa demisioneze.

Totusi, cei doi se afla la final de contract cu Federatia Romana de Gimnastica.

"Eu nu am delcarat nicaieri si nimanui ca eu imi dau demisia, ca plec in strainatate. Este un final de contract cu Federatia, dar in niciun caz nu a spus cineva ca plecam de la lot, ca ne dam demisia. Credeti ca in mijlocul Jocurile Olimpice am discutat cu fetele: cine mai sta, cine pleaca? Nu s-a deschis acest subiect niciun moment cu Federatia.", a declarat Mariana Bitang.

"Treaba asta cu plecatul in strainatate nu stiu de unde a aparut. Vom vorbi acasa despre contract. Va expira, nu am vorbit inca cu federatia, nici nu am discutat subiectul contractului pana acum. Am avut alte treburi. Jur ca nu am declarat nimanui ca plec in strainatate.", a precizat si Octavian Bellu.

Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica a declarat ca REFUZA sa se desparta de cei doi antrenori.

"Eu refuz sa cred ca domnul Bellu si doamna Bitang se vor desparti de aceasta activitate."

In aceeasi conferinta de presa, Sandra Izbasa le-a multumit romanilor care au sustinut-o la editia din acest an a JO.

"Ma bucur din suflet ca am adus un aur pentru Romania. Am avut si dezamagiri. Le multumesc celor de acasa care au fost alaturi de mine. Ne bucuram din suflet ca am terminat sanatoase.", a spus si Sandra Izbasa.

 

**  http:stirileprotv.ro

...................................................................................................................................................................................

    Cei doi antrenori au spus aseară că renunţă la lotul olimpic al României, nu la antrenorat. E posibil ca ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de ”afară”


    O medalie de bronz la bîrnă luată aproape de la gît Cătălinei Ponor şi un argint la sol, al aceleaşi sportive, au declanşat furtuna din gimnastica românească.

Citeşte mai mult...
 
Gestul FANTASTIC al Sandrei Izbasa, dupa ce a luat aurul la sarituri. PDF Imprimare
Luni, 06 August 2012 14:03

 

              "Este şi medalia dumneavoastră, domnule Bellu. Vă mulţumesc!",

i-a spus Sandra Izbaşa lui Octavian Bellu. A fost momentul în care ochii antrenorului Bellu s-au umezit. Preţ de câteva secunde, acesta a ramas fara glas. "Este pentru prima dată când traiesc un astfel de moment. Nici o gimnastă nu a făcut un astfel de gest. Nici nu mai am cuvinte", a spus, într-un târziu, Bellu.

 

                 

 

 

 

 

 

 

 

**  sursa  :realitatea.net

 
Romania obtine locul 3 la Gimnastica PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 19:57

                                  

     Fetele noastre , Sandra Izbasa , Catalina Ponor , Larisa Iordache, Diana Chelaru , Diana Bulimar  au obtinut medalia de bronz la Londra in cadrul probei pe echipe la gimnastica . Aurul a fost obtinut de Sua , urmata de Rusia , China , campioana ultimei editii clasandu-se doar pe locul patru . Aceasta a fost cea de-a patra medalie obtinuta de delegatia noastra la aceasta editie a Olimpiadei , si prima medalie de bronz. Zilele viitoare , vor concura in finalele pe aparate Sandra Izbasa , Catalina Ponor , Diana Bulimar si Larisa Iordache .

 

La canotaj , Romania de asemena a avut astazi o zi deosebita reusind calificarea in mai multe finale , ce se vor disputa in urmatoarele zile de concurs.

 

 


Pagina 120 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport