Total Media News

Sport
IOC EB înaintează propunerea sportivă suplimentară a LA28 la Sesiunea CIO PDF Imprimare
Vineri, 13 Octombrie 2023 17:07
                       

 

     Baseball/softball, cricket (T20), fotbal cu steag, lacrosse (șase) și squash sunt cele cinci sporturi prezentate de Comitetul Executiv (EB) al Comitetului Olimpic Internațional (CIO) la viitoarea sesiune a CIO ca sporturi suplimentare pentru Jocurile Olimpice. Los Angeles 2028 (LA28). Aceste sporturi suplimentare au fost propuse de Comitetul de Organizare LA28, doar pentru ediția sa a Jocurilor și au fost revizuite de Comisia pentru Programul Olimpic (OPC) înainte de a fi prezentate EB.

   Astăzi, CIO EB a luat următoarele decizii: 
   Box:
 În urma deciziei sesiunii CIO de a retrage recunoașterea Asociației Internaționale de Box (IBA), CIO nu a recunoscut un alt organism de conducere pentru boxul olimpic.
Prin urmare, orice decizie privind includerea boxului în programul sportiv LA28 este pusă în așteptare.
   Pentatlon modern: 
IOC EB recomandă includerea acestuia în programul sportiv LA28, recunoscând înlocuirea călăriei cu cursele de obstacole și munca de optimizare desfășurată de Uniunea Internațională de Pentatlon Modern (UIPM) pentru a reduce costurile și complexitatea. 
COI EB a remarcat că este esențial ca UIPM să continue să implementeze schimbările necesare în guvernare și să se modernizeze ca organizație. 
Fără înlocuirea călăriei cu cursele de obstacole, sportul nu ar fi fost inclus în program. 
   Haltere:
 IOC EB recomandă includerea sa în programul sportiv LA28 în urma deciziei Federației Internaționale de Haltere (IWF) de a delega managementul antidoping Agenției Internaționale de Testare (ITA) și sancționarea acesteia către Curtea de Arbitraj pentru Sport ( CAS) cel puțin până la sfârșitul anului 2028. Eficacitatea programelor anti-doping pentru calificarea olimpica Paris 2024 și competiția olimpica va continua să fie monitorizată îndeaproape de CIO, la fel ca și implementarea schimbărilor de guvernanță și culturale adoptate de CIO. IWF.
Citeşte mai mult...
 
Guvernul a suplimentat bugetul Agenției Naţionale pentru Sport PDF Imprimare
Joi, 28 Septembrie 2023 06:41
                                  Guvernul României

  
3.    HOTĂRÂRE DE GUVERN privind suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pentru Agenția Naţională pentru Sport din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023
      Prin această hotărâre a fost suplimentat  bugetul Agenției Naţionale pentru Sport cu 30 de milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru cheltuielile aferente lunilor septembrie și octombrie.  

 

Citeşte mai mult...
 
Debut incendiar al Săptămânii Europene a Sportului PDF Imprimare
Duminică, 24 Septembrie 2023 20:07

         

Debut incendiar al Săptămânii Europene a Sportului

                    România Be Active

    Satul Sportiv și Noaptea #BeActive din Parcul Drumul Taberei au dat startul evenimentelor din Săptămâna Europeană a Sportului

    Satul Sportiv și Noaptea #BeActive, organizate ieri, 23 septembrie, în Parcul Drumul Taberei, de Agenția Națională pentru Sport, Organism Național de Coordonare a Săptămânii Europene a Sportului 2022-2023 în România, alături de Primăria Sectorului 6, federațiile sportive naționale și partenerii publici și privați ai proiectului România Be Active, au fost un succes, deschizând seria evenimentelor acestei ediții a manifestării europene.

     Startul oficial al Satului Sportiv a fost dat pe Scena #BeActive de doamna Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport. Alături i-au stat vicepreședintele instituției, Gabriel Toncean, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, precum și mari sportivi și ambasadori #BeActive: Monica Iagăr, Mihai Petre, Otilia Bădescu, Filip Ghiorghi, Lăcrămioara Perijoc, Claudia Nechita, Doina Ignat, Valeria Răcilă van Groningen, Veronica Cochela și Alina Dumitru.


Citeşte mai mult...
 
Peste 50 de discipline pentru Jocurile Mondiale 2025 au fost acum confirmate PDF Imprimare
Miercuri, 20 Septembrie 2023 16:04

More than 50 disciplines for The World Games 2025 now confirmed

                

      The International World Games Association (IWGA) has earlier announced the 35 sports in the 12th edition of the multi-sport event in Chengdu, People's Republic of China, to be held from 7th to 17th August 2025. Now, in consultation with the participating international sports federations and the host city, the IWGA has agreed on most of the 60+ disciplines that are to be competed in during the ten days of competition.

    Compared to the Games in Birmingham, USA in 2022, 4 new sports and several new disciplines will be introduced at The World Games 2025 in Chengdu. Medals were awarded in 58 disciplines at the previous edition of The World Games.


Citeşte mai mult...
 
Cum se calculeaza eventualele PREMIERI acordate de Agentia de Sport ( MTS .. ) PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 09:05

                   Cum  se   calculeaza    ( Deocamdata ...)

    eventualele  PREMIERI    acordate   de Agentia  de  Sport  ( MTS .. )

 

PREMIERI_mts

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport