Total Media News

Media-Publicitate
Sistem Home Cinema Samsung HW-T450 2.1 Black PDF Imprimare
Joi, 13 Ianuarie 2022 12:31

Samsung HW-T450 2.1 Black

Specificatii tehnice  ..........

 

Citeşte mai mult...
 
Gold Nutrition la Bucharest Marathon! PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Octombrie 2021 11:23

Nu este disponibilă nicio descriere.

Compania de suplimente sportive Gold Nutrition este prezenta si la Maratonul International Bucuresti ca partener al competitiei, si al sportului, dupa ce a fost implicata intre multe alte actiuni in acest sezon de vara, si la Semi-Maratonul International Bucuresti, la inceputul lunii Septembrie.

La stand, se pot gasi intre cele mai diverse si calitative suplimente sportive, printre care putem enumera pe scurt: batoane energizante, pudre proteice, produse de recuperare, shoturi de energie, bidoane pentru apa/lichid, sau ciocolata cu continut scazut de zahar, asadar exista toate motivele sa vizitazi standul.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai mic și mai ușor sistem Full-Frame din lume* PDF Imprimare
Joi, 17 Septembrie 2020 11:40

             A7C

α7C

Compactă,
putere Full Frame

Împreună cu un FE 28-60mm F4-5.6, α7C

oferă calitate Full Frame fără compromis, fiind cel mai mic și mai ușor sistem cameră-obiectiv din lume. Cu o mărime compactă, dar satisfăcând așteptări înalte privind calitatea imaginii, FA și viteza, este un dispozitiv performant polivalent, pregătit să vă extindă creativitatea oriunde ați fi.
Cadre și filme din mână fiabile

Măriți, faceți prim-planuri și capturați scene nocturne de mare claritate

Stabilizarea optică a imaginii pe 5 axe de pe α7C compens. 5 tipuri de tremurat, fără a se pierde calitatea, chiar și când se folosește sistem cardanic sau pe întuneric: [1, 2] tremurat unghiular (transver. și vert.) care apare de obicei la teleobiectiv, [3, 4] tremurat pe oriz. și verticală (axele X și Y), observabil odată cu factorul de mărire și [5] tremurat de rotație (rotire pe axa Z), care afectează cadrele și video nocturne.

Filmare „slow motion” și „fast motion”

Înregistrare de până la 5x mai înceată/60x mai rapidă decât în timp real

Varierea ritmului redării materialului este un element de creativitate extra pe care îl puteți adăuga în filme, iar modul S&Q

 al α7C îl simplifică. Camera acceptă înregistrare Full HD de mare viteză la 120 cps. Efectele slow motion și fast motion sunt integrate în cameră, cu rate de cadre cuprinse între 1 și 120 cps . Materialul rezultat este de până la 5 ori mai încet sau de până la 60 de ori mai rapid decât acțiunea în timp real.

Citeşte mai mult...
 
Cameră Full Frame α9 II cu funcții pentru profesioniști PDF Imprimare
Miercuri, 24 Iunie 2020 18:22

                     Creată pentru viteză, fiabilitate și productivitate

     Camera α9 II încorporează progrese care răspund exigențelor unor fluxuri de lucru profesionale, care includ funcții sofisticate și conectivitate la rețea pentru utilizare versatilă pe teren, fiabilitate care vă permite să luați aparatul oriunde și viteză de neegalat.

 

                                    Imagine cu Cameră Full Frame α9 II cu funcții pentru profesioniști

Specificaţii şi funcţii
Pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor, operabilitatea, fiabilitatea și conectivitatea sunt rafinate. Astfel, pe lângă focalizarea automată fiabilă, camera oferă fotografiere continuă cu până la 20 cps

, fără cadre negre, capacități de fotografiere silențioasă

și un obturator anti-distorsiune care suprimă vibrațiile.
Citeşte mai mult...
 
Rolul comunicarii in sport PDF Imprimare
Luni, 15 Iunie 2020 18:26

                      

 

            Comunicarea este o functie vitala a vietii noastre de zi cu zi, si de asemenea, are o importanta deosebita si in sport, pe langa faptul ca ne ajuta sa ne intelegem, si sa convietuim, este si tema principala a acestui volum. 

    Sportul, pe de alta parte este un alt element important pentru noi, datorita faptului ca are numeroase functii ce ne ajuta sa ne pastram sanatatea la un nivel bun la nivel de sport de masa, dar si datorita faptului ca sportul de performanta naste modele ale societatii, in materie de rezultate, conduita si asa mai departe.
    Cartea pe care am scris-o, se concentreaza pe nevoia comunicarii in sport, intr-un moment in care Romania traverseaza o perioada delicata din punct de vedere al rezultatelor,finantarii si infrastructurii, iar volumul este destinat sportivilor, specialistilor din sport, fanilor sportului si nu in cele din urma reprezentantilor cluburilor si federatiilor. O comunicare buna atrage dupa sine o serie de consecinte pozitive ce contribuie la dezvoltarea sportului, pe mai multe paliere.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate