Total Media News

Financiar
Cursul da inapoi, dar doar cu jumatate de pas PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Mai 2012 12:00

Sedinta de joi a marcat prima zi de apreciere a monedei nationale, dupa patru maxime consecutive a cursului euro-leu. Avansul este insa mai mult decat modest.

Leul a reusit sa castige o mica batalie in fata monedei europene iar cursul oficial a scazut la 4,4435 lei pentru un euro, cu mai putin de 0,3 bani sub valoarea precedenta.

 

Citeşte mai mult...
 
Vasilescu, BNR: Nici vorbă de o depreciere a leului cu 6% PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 19:32

Piaţa valutară este influenţată de ceea de ce întâmplă pe pieţele externe, a afirmat joi, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), într-o declaraţie televizată.

 


Moneda naţională s-a apreciat în raport cu euro iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat joi un curs de 4,4435 lei/euro. Cursul euro a coborât joi cu 0,28 de bani (-0,06%) faţă de ziua precedentă când BNR a afişat un curs de schimb de 4,4463 lei/euro.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul A APROBAT cresterea salariilor bugetarilor si returnarea CASS catre pensionari PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 09:16

Sumele oprite ilegal pensionarilor din contribuţii de sănătate vor fi restituite în tranşe lunare, prin diminuarea veniturilor bugetului Fondului de asigurări sociale de sănătate, care pierde peste 1,5 miliarde de lei, conform unei ordonanţe de urgenţă prezentate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

                    

Documentul prevede că sumele reţinute de la data de 1 ianuarie 2011 până la data de 30 aprilie 2012, reprezentând diferenţa dintre pensiile nete rezultate prin aplicarea procentului de contribuţie de asigurări sociale de sănătate asupra întregului cuantum al pensiei şi pensiile nete rezultate prin aplicarea procentului de contribuţie de asigurări sociale de sănătate asupra părţii din pensie care depăşeşte nivelul de 740 lei, se restituie în tranşe.

Citeşte mai mult...
 
Comisia Europeana anchetează ING PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 07:48

Comisia Europeană a deschis o anchetă aprofundată în legătură cu modificările aduse planului de restructurare a Băncii ING, care a beneficiat în 2008 de ajutoare publice colosale, relatează AFP.

                   

„Autorităţile publice olandeze şi ING au informat Comisia Europeană în legătură cu un anumit număr de modificări aduse planului de restructurare”, a indicat Bruxellesul, în opinia căruia „complexitatea lor justifică o analiză aprofundată”.

Citeşte mai mult...
 
Jeffrey Franks, la bilanț: „ Sunt uimit de progresele făcute de România în ultimii 3 ani” PDF Imprimare
Miercuri, 09 Mai 2012 10:33

Astăzi, reprezentanții Fondului Monetar Internațional (FMI) și ai Băncii Mondiale au prezentat, într-o conferință de presă, concluziile misiunii de evaluare pentru România. Misiunea, a cincea din acordul preventiv încheiat cu instituțiile financiare internaționale, a început pe 24 aprilie.

                                            

Este și ultima pentru Jeffrey Franks, în calitate de negociator-șef pentru România din partea FMI. El a punctat câteva dintre schimbările parcurse de țara noastră din 2009 încoace: „Sunt uimit de progresele făcute de România în ultimii 3 ani în cadrul acordului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 67 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie