Total Media News

Film
HBO România anunţă juriul celei de-a 12-a ediţii a Concursului Naţional de Scenarii - 2012 PDF Imprimare
Joi, 01 Martie 2012 23:43

              Concursul Naţional de Scenarii se află la cea de-a XII-a ediţie.

                

HBO România organizează şi în acest an concursul în parteneriat cu APFR (Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuând colaborarea începută în 2005.

Citeşte mai mult...
 
Premiile Oscar PDF Imprimare
Luni, 27 Februarie 2012 13:02

  Duminică seară a avut loc cea de-a 84-a ediţie a premiilor Academiei americane de Film, mult râvnitele Oscaruri, ediţie dominată de filmele care au primit cele mai multe nominalizări - fantezia "Hugo" ce avea 11 nominalizări şi care a câştigat în special premiile rezervate domeniilor tehnice, şi respectiv marele câştigător al serii, filmul "The Artist", care avea 10 nominalizări şi a reuşit să câştige premiile la principalele categorii.

 

Citeşte mai mult...
 
9 filme care iti vor influenta viata PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 14:38

Avand in vedere avalansa de filme horror si actiune care ne-a invadat programele tv, am crezut de cuviinta ca este bine sa va prezint si altfel de filme.

 

Astfel, am stat si am analizat filmele pe care le vazusem sau despre care auzisem si am intocmit o lista cu cele mai interesante filme care ar trebui vazute intr-o viata. Sunt filme care iti vor schimba perspectiva despre tot ceea ce te inconjoara, filme care te vor emotiona si sensibiliza, filme care te vor face sa contientizezi adevaratele frumuseti si bucurii ale vietii, filme interesante care chiar merita vazute.

Citeşte mai mult...
 
Mai multe pelicule remarcate la Festivalul de la Cannes vor fi proiectate între 14 şi 20 octombrie PDF Imprimare
Luni, 13 Februarie 2012 13:39
  

Mai multe pelicule care s-au remarcat la Festivalul de la Cannes anul acesta vor fi proiectate între 14 şi 20 octombrie la Bucureşti.

                     

                    **Secvenţă din "This Must Be the Place"


                           

Citeşte mai mult...
 
Serialul original AXN, Firma, va fi difuzat în România din februarie PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 21:29

Echipa formată din producătorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) şi celebrul romancier John Grisham aduce în faţa publicului un serial inspirat de bestseller-ul internaţional Firma / The Firm publicat în România la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat în toate teritoriile şi este produs de eOne, în asociere cu SPT Networks şi Paramount Pictures.

                      

Premiera internaţională pe canalele AXN din întreaga lume: duminică, 19 februarie, de la ora 21:00

Citeşte mai mult...
 


Pagina 14 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film