Total Media News

International
Singura tara din Europa care are reteta contra recesiunii. O va evita si in 2013. Si nu e Germania PDF Imprimare
Sâmbătă, 18 August 2012 14:35

       Polonia va evita recesiunea si in 2013, dupa un avans de 2,5% al Produsului Intern Brut (PIB) in acest an, a declarat, vineri, ministrul polonez de finante, Jacek Rostowski, citat de AFP.

                                               

   Polonia, cu o populatie de 38 de milioane, este singurul stat din UE care nu a intrat in recesiune de la declansarea crizei in 2008.

Citeşte mai mult...
 
Obama, in continuare favorit pentru al doilea mandat PDF Imprimare
Duminică, 12 August 2012 10:31

     Cu patru luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA, actualul președinte Barack Obama continuă să conducă în sondaje, potrivit postului de televiziune CNN. Principalul său contracandidat, republicanul Mitt Romney, se află pe o pantă descendentă.

                              

    Obama ar obține acum 52% dintre voturile americanilor, în creștere cu 3 procente față de luna trecută, în timp ce Romney ar fi la 45%, cu un procent mai puțin decât în iulie. În cazul candidatului republican, numărul celor care ar avea o atitudine negativă legată de alegerea sa a crescut mult în ultima lună, de la 42% la 48%.

Citeşte mai mult...
 
O nouă bomba: Marea Britanie ar putea iesi din UE PDF Imprimare
Joi, 09 August 2012 08:34

      Marea Britanie a avut întotdeauna o relaţie dificilă cu vecinii europeni, însă, în contextul euroscepticismului alimentat de criza zonei euro, chiar şi această relaţie dificilă ar putea atinge pragul minim prin retragerea definitivă a ţării din Uniunea Europeană.

 

    Previziunea aparţine băncii nipone Nomura.

   Retragerea Marii Britanii din UE nu ar semăna nici pe departe cu o ieşire a Greciei din zona euro. Marea Britanie nu foloseşte euro şi are control asupra propriei politici monetare.

Citeşte mai mult...
 
Bulgarii mai construiesc o centrala nucleara la KOZLODUI - 420 de kilometri de Bucuresti PDF Imprimare
Duminică, 29 Iulie 2012 17:41

      Construcţia unei noi unităţi, Unitatea 7, la Centrala Nucleară de la Kozlodui ar urma să fie finalizată în 2020, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al singurei centrale nucleare bulgare Valentin Nikolov vineri, relatează, pe site-ul său, agenţia bulgară de ştiri Novinite. Kozloduiul se află la 424 de kilometri de capitala României.

                                             

      Nikolov le-a declarat jurnaliştilor, la Sofia, că 2020 este "o previziune optimistă" pentru finalizarea construirii noii unităţi cu o capacitate de 1.000 de megawaţi. "Totul depinde de negocierile cu partea rusă despre lucrurile care ţin de reactorul nuclear", a precizat el, referindu-se la faptul că Guvernul lui Boiko Borisov a decis construirea acestei unităţi după ce a renunţat, în martie 2012, la construirea unei a doua centrale nucleare în ţară.

Citeşte mai mult...
 
Bogatii parasesc Franta din cauza amenintarii cu supraimpozitarea PDF Imprimare
Luni, 23 Iulie 2012 18:05

      Impozitarea  cu 75% a veniturilor de peste un milion de euro pe an nu a fost adoptată încă de Fiscul francez, însă deja îşi produce efectele. Ideea a apărut în campania electorală pentru alegerile prezideţiale şi îi aparţine actualului preşedinte Francois Hollande.

                            

   Sunt îngrijoraţi de această decizie chiar şi managerii care sunt departe de a câştiga o astfel de sumă, din cauza lipsei de predictibilitate. Directorul general al unui grup industrial bine plasat pe piaţa din capital a declarat că trei manageri cu salarii mari au decis să părăsească ţara.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 80 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International