Total Media News

International
Portughezii trebuie sa stringa cureaua si mai mult în 2013 PDF Imprimare
Duminică, 09 Septembrie 2012 08:05

          Premierul portughez a anunţat o înăsprire a măsurilor de austeritate de anul viitor, după ce Portugalia, aflată sub asistenţă financiară, nu reuşeşte să îşi respecte angajamentele de reducere a deficitului public, relatează AFP.

                              

     Passos Coelho a anunţat o creştere a cotizaţiilor sociale din partea angajaţilor în sectoarele privat şi public. În schimb, el a prevăzut scăderea cotizaţiilor patronale pentru a stimula angajarea, în timp ce şomajul afectează deja peste 15 la sută din populaţia activă.

Citeşte mai mult...
 
Armenia a rupt relatiile diplomatice cu Budapesta PDF Imprimare
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:15

                 Sute de armeni au manifestat sambata in fata consulatului Ungariei din Erevan, unde au ars un drapel unguresc pentru a protesta impotriva deciziei Budapestei de a extrada in Azerbaidjan un soldat azer care a ucis un ofiter armean si care a fost gratiat imediat ce a ajuns in tara sa, relateaza AFP.



    Manifestantii furiosi au aruncat cu oua si rosii in cladirea consulatului, acuzand Ungaria ca a incheiat un acord cu Azerbaidjan - vecinul si dusmanul declarat al Armeniei -  pentru a profita de imensele resurse energetice de care dispune Baku.

Citeşte mai mult...
 
Intilnire istorica JAPONIA-COREEA DE NORD PDF Imprimare
Miercuri, 29 August 2012 13:17

      Întâlnire istorică JAPONIA-COREEA DE NORD: Aceste prime discuţii, confirmate pentru France Presse de surse oficiale japoneze, au drept scop să pregătească agenda viitoarelor întâlniri.


                  
     Un oficial de rang înalt conduce delegaţia niponă la aceste discuţii care se desfăşoară la ambasada Japoniei şi care vor dura cel puţin o zi.

Citeşte mai mult...
 
ANGELA MERKEL, anunt alarmant: "Fiecare zi CONTEAZA" PDF Imprimare
Duminică, 26 August 2012 20:21

    Cancelarul german Angela Merkel a apreciat că "fiecare zi" contează pentru ca Grecia să îşi intensifice cu adevărat eforturile şi să îşi respecte angajamentele, într-un interviu acordat duminică, relatează AFP.

 


"În acest context, fiecare zi contează, acum, pentru intensificarea cu adevărat a eforturilor şi în vederea aplicării a ceea ce s-a promis", a declarat Merkel pentru postul public ARD, răspunzând unei întrebări cu privire la încrederea pe care i-o acordă premierului grec Antonis Samaras, pe care l-a primit vineri la Berlin. "În ultimii doi ani şi jumătate, încrederea a fost puternic afectată", a comentat ea.

Citeşte mai mult...
 
Avionul sefului Statului Major american, lovit de o racheta in timp ce se afla la sol PDF Imprimare
Marţi, 21 August 2012 10:41

    Avionul şeful Statului Major al armatei americane a fost lovit de o rachetă marţi dimineaţă la baza americană Bagram, din Afganistan, un atac soldat cu doi răniţi în rândul militarilor americani, a anunţat o sursă militară, citată de AFP.


                             

     Pagubele provocate avionului, care se afla la sol, l-a determinat pe generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major al armatei americane, să folosească un alt aparat pentru a părăsi Afganistanul, după o vizită de două zile, a declarat pentru AFP colonelul Dave Lapan, purtătorul său de cuvânt.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 79 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International