Total Media News

International
Proteste in masa impotriva guvernului din Argentina PDF Imprimare
Vineri, 09 Noiembrie 2012 22:30

     Mii de oameni au ieșit ieri pe străzile capitalei argentiniene, Buenos Aires, protestând împotriva guvernului Cristinei Fernandez de Kirchner, informează presa străină.

                       

            Potrivit BBC News, activiștii opoziției s-au folosit de rețelele de socializare pentru a mobiliza oamenii să vină la marșul de protest despre care spun că este unul dintre cele mai mari din ultimii 10 ani.

Cei care au ieșit în stradă sunt nemulțumiți de inflația crescândă, de nivelul ridicat al criminalității și de corupția la nivel înalt.Potrivit statisticilor oficiale, inflația în Argentina este de 12%, însă analiștii supun că, cel mai probabil ea depășește cu mult acest nivel.

Citeşte mai mult...
 
Barack Obama a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii PDF Imprimare
Joi, 08 Noiembrie 2012 07:59

 

 

                                     Barack Obama 

               a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii.

 

       Barack Hussein Obama al II-lea (pronunție în limba engleză /bəˈɹɑːk huˈseɪn oʊˈbɑːmə/;n. 4 august 1961, Honolulu, Hawaii, fiul lui Barack Hussein Obama, Sr.—născut în provincia kenyană Nyanza, de etnie luo—și al lui Ann Dunham—născută în Wichita, Kansas ) este al 44-lea Președinte al Statelor Unite (primul afro-american ales în această funcție), în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008, alături de Joe Biden ca vicepreședinte.

                                  

     A fost învestit în funcție la 20 ianuarie 2009 și l-a înlocuit pe predecesorul său George W. Bush. Conform prognozelor preliminare de televiziune, el a câștigat și alegerile din 6 noembrie 2012, rămânând (foarte probabil) astfel în funcție pentru încă 4 ani.

 

   

Citeşte mai mult...
 
ALEGERI SUA: Aproximativ 80% dintre francezi vor victoria lui Obama PDF Imprimare
Marţi, 06 Noiembrie 2012 08:02

                                     ALEGERI   in  SUA.

 

 

          Astfel, 78 la sută dintre francezi vor realegerea preşedintelui în exerciţiu şi doar 5 la sută vor alegerea republicanului Mitt Romney. Alţi 17 la sută nu au nicio opinie.

                                 

     Simpatizanţii de dreapta (81 la sută) sunt mai puţin numeroşi decât cei de stânga (92 la sută) în a susţine victoria candidatului democrat.

În ceea ce priveşte electoratul extremei drepte, 67 la sută dintre alegătorii Frontului Naţional la ultimele alegeri prezidenţiale franceze vor victoria lui Barack Obama, iar 14 la sută cea a lui Romney.

 

               

Citeşte mai mult...
 
Grecia: Dezacorduri în coaliţia de guvernământ înainte de votul privind măsurile de austeritate PDF Imprimare
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:28

    Guvernul grec de coaliţie a primit o lovitură joi, când doi membri ai Mişcării Socialiste Panelene /PASOK/ au părăsit partidul, acesta fiind cel mai recent indiciu privind dezacordurile crescânde în rândul partidelor aflate la putere înainte de un vot-cheie în parlament privind măsurile de austeritate prevăzut să aibă loc săptămâna viitoare, relatează agenţia Associated Press

                                   

    Deputatul Michalis Kassis şi fostul ministru al sănătăţii Mariliza Xenogiannakopoulou au plecat din PASOK în condiţiile în care săptămâna viitoare forul legislativ de la Atena trebuie să se pronunţe asupra unui pachet de măsuri în valoare de 13,5 miliarde de euro, reprezentând noi reduceri de cheltuieli şi majorări de taxe pentru următorii doi ani.

Citeşte mai mult...
 
Uraganul Sandy in SUA PDF Imprimare
Marţi, 30 Octombrie 2012 22:32

     Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric. 

       Oraşul New York  a  fost  devastat de uraganul Sandy

                                 

     Parcări şi pasaje inundate, case distruse de vântul puternic sau de incendii vase eşuate pe ţărm, sunt câteva dintre urmările trecerii uraganului Sandy prin New York. În plus, cel puţin 10 persoane din metropolă şi-au pierdut viaţa în urma acestui dezastru natural.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 77 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International