Total Media News

International
Demonstratii de forta ale Rusiei la portile Siriei PDF Imprimare
Duminică, 13 Ianuarie 2013 23:00

     Rușii vor să descurajeze intervenția vestului în războiul civil din Siria printr-o serie de manevre navale în portul sirian Tartus, care implică flotele ruse de la Marea Neagră, Marea Baltică, Marea Nordului și Oceanul Pacific, scrie presa internațională.

 

     Agenția spaniolă EFE, într-o știre preluată de Agerpres, îl citează pe ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, conform căruia pe coasta mediteraneană a Siriei urmează să aibă loc cele mai mari manevre navale din istoria Rusiei. Sptămâna aceasta o sursă diplomatică rusă a semnalat că nava de desant „Saratov” a Flotei din Marea Neagră, cu armament greu la bord, a intrat în apele Mării Egee şi se îndreaptă spre estul Mediteranei, urmând ca săptămâna viitoare să intre în portul Tartus.

Citeşte mai mult...
 
Va iesi Marea Britanie din Uniunea Europeana ? PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 21:15

        Ascensiunea  unui partid discret  sprijină teoria

 

     Potrivit unui articol apărut în revista “Time”, euroscepticii speră că acesta va semnala o modificare radicală a relaţiilor dintre Marea Britanie şi Europa. Alţii, inclusiv primii 10 oameni de afaceri din Marea Britanie, se tem că o renegociere ar putea crea un mediu de afaceri nesigur în ţară.

                                    

     Acest scenariu părea îndepărtat cândva, dar tot mai mulţi britanici se pare că s-ar bucura de un asemenea deznodământ, potrivit sondajelor de opinie.

Citeşte mai mult...
 
Obama: Intelegerea fiscala nu este de ajuns PDF Imprimare
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 15:56

       Înţelegerea fiscală încheiată marţi noapte de congressmenii americani reprezintă cu siguranţă o victorie pentru Obama. 

     Aceasta include câteva dintre punctele-cheie ale platformei electorale pe baza căreia Obama a câştigat un nou mandat ca preşedinte al SUA, însă măsurile nu sunt pe cât de ferme şi-ar fi dorit preşedintele democrat. 

„Graţie voturilor democraţilor şi ale republicanilor din Congres, voi semna o lege care majorează taxele pentru cei mai bogaţi americani, adică 2% din populaţie”, a spus Obama. 

Citeşte mai mult...
 
Francezii sunt tristi, sampania nu mai curge PDF Imprimare
Joi, 27 Decembrie 2012 19:20

    Francezii beau mai putina sampanie si cheltuiesc mai putin pe jucarii, pentru ca taxele mai ridicate, situatia economica tot mai dificila si emigrarea mai multor personalitati afecteaza buna dispozitie a populatiei.

 

        "Exista o suparare, o tristete in randul populatiei franceze in acest moment, ceea ce a condus la consumarea a ceva mai putina sampanie in acest an", a declarat Paul-Francois Vranken, presedinte si director general al producatorului de sampanie Vranken Pommery Monopole, pentru Financial Times, conform Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Proteste în Egipt. Președintele, acuzat că este un nou „faraon” PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 08:51

       Opozanții președintelui egiptean Mohamed Morsi protestează astăzi în Cairo, după ce șeful statului și-a sporit considerabil puterile printr-un decret, relatează AFP.Protestatarii îl acuză pe actualul președinte că dorește să devină un dictator și că pune în pericol drumul spre democrație al Egiptului.

                         

    La fel ca predecesorul său, Hosni Mubarak, îndepărtat de la putere în 2011, Mohamed Morsi este numit acum un „faraon” de către opozanții săi.Protestatarii s-au adunat în Piața Tahrir, epicentrul revoltei din lunile ianuarie-februarie 2011, în timp ce susținătorii președintelui s-au întâlnit în fața palatului prezidențial.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 75 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International