Total Media News

International
Argentina refuza de 5 ani sa fie evaluata de FMI PDF Imprimare
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:34

Argentina refuza de cinci ani evaluarile economice pe care Fondul Mondial International le intreprinde in fiecare an in cazul celor 188 de state membre ale sale, a afirmat FMI, cu trei zile inainte de o reuniune a institutiei, cruciala pentru tara.
FMI trebuie sa decida vineri eventuale sanctiuni impotriva autoritatilor de la Buenos Aires, acuzate de mai multe luni de trunchiere a statisticilor sale privind cresterea economica si inflatia, noteaza Agerpres

Citeşte mai mult...
 
Covorul unui lider NAZIST in biroul Angelei Merkel PDF Imprimare
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 13:03

În biroul de lucru al cancelarului german Angela Merkel a fost descoperit un covor de perete care a aparținut liderului nazist Hermann Goering. Covorul este numai unul dintre sutele de obiecte furate de naziști care se află în continuare în clădiri guvernamentale din Germania, arată o investigație a jurnaliștilor de la publicația „Der Spiegel”.

                                         

Covorul persan se afla de zeci de ani în acel birou. Potrivit „Der Spiegel”, în clădirile guvernamentale din Germania se află în continuare aproximativ 600 de piese de mobilier și opere de artă furate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Citeşte mai mult...
 
.. Parcul Olimpic Reginal Elisabeta si Stadionul se vor redeschide in luna iulie PDF Imprimare
Joi, 24 Ianuarie 2013 22:28

                   Stiati ca...


          ... Parcul Olimpic Reginal Elisabeta si Stadionul se vor redeschide in luna iulie pentru a gazdui cel putin doua evenimente muzicale?

                                        

      Stadionul principal isi va deschide portile incepand cu 27 iulie pentru doua concerte dedicate celebrarii primei aniversari de la deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012.

Citeşte mai mult...
 
Constituirea Cataloniei intr-un stat al Europei PDF Imprimare
Joi, 17 Ianuarie 2013 16:47

        Formaţiunile politice CiU şi ERC au prezentat declaraţia de suveranitate grupurilor parlamentare care susţin referendumul.

       Textul subliniază că o astfel de consultare va servi pentru "constituirea Cataloniei într-un stat al Europei".


     Convergenţă şi Uniune (CiU) şi Stânga Republicană Catalană (ERC) au trimis grupurilor parlamentare care susţin consultarea pentru autodeterminare (Partidul Socialiştilor, Iniţiativa şi Candidatura Unităţii Populare), propunerea de declarare a suveranităţii pe care o va vota Parlamentul catalan în prima sa sesiune, pe data de 23 ianuarie.

                                                
Citeşte mai mult...
 
Scotia poate sa organizeze un referendum privind independenta regiunii PDF Imprimare
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 19:01

                Se schimbă HARTA EUROPEI, primul pas a fost făcut

Camera Comunelor (camera inferioară a parlamentului Regatului Unit) a aprobat un document ce permite Scoţiei să organizeze un referendum privind independenţa regiunii. Pentru a fi pus în practică, documentul mai trebuie să fie aprobat şi de Camera Lorzilor (camera superioară), unde votarea acestuia este prevăzută în 2014, relatează RT.

                                    Harta Europei
                                                       Harta Europei

            Referendumul privind independenţa Scoţiei ar putea să se desfăşoare anul viitor. La baza acestei consultări populare se află principii prevăzute în acordul semnat anul trecut de premierul britanic David Cameron şi premierul scoţian Alex Salmond.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 74 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International