Total Media News

International
Putin interzice bancilor straine sa-si deschida sucursale in Rusia PDF Imprimare
Luni, 18 Martie 2013 16:11

            Presedintele Rusiei Vladimir Putin (foto) a semnat recent o lege sustinuta de guvern care interzice bancilor straine sa deschida sucursale in tara, informeaza agentia rusa de stiri RAPSI.
                                  
           Proiectul de lege a fost adoptat de catre Duma de Stat pe 22 februarie si aprobata de catre Consiliul Federatiei pe 6 martie.Proiectul de lege modifica unele dintre legile bancare existente in Rusia, ca parte a unei strategii de dezvoltare a sectorului bancar rus pana in 2015 si consolideaza acordurile la care au ajuns negociatorii rusi in timpul consultarilor privind aderarea Rusiei la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC).

Citeşte mai mult...
 
Guvernul lui Filat a fost demis. Motiunea de cenzura a comunistilor a trecut PDF Imprimare
Miercuri, 06 Martie 2013 08:55

            Guvernul moldovean condus de premierul Vlad Filat a fost demis marţi în urma unei moţiuni de cenzură depusă de comunişti. Aceasta înseamnă că Filat are trei zile la dispoziţie pentru a-i prezenta preţedintelui Nicolae Timofti demisia Cabinetului.

 

         Votul pe moţiunea de cenzură, depusă săptămâna trecută, a venit după ce Filat a prezentat, timp de o oră, raportul de activitate al executivului condus de el.

„Eu sunt conştient că acest raport nu este necesar de a fi prezentat pentru cei care au înaintat moţiunea de cenzură şi cei care o vor susţine. Consider că ne-am făcut datoria, bazată pe realizate, nu pe vise. Indiferent de decizia care va fi luată, eu sunt cu sufletul împăcat că mi-am făcut datoria. Vom continua să muncim, să luptăm, dacă trebuie, pentru această ţară", a declarat premierul Republicii Moldova, înainte de vot, potrivit Timpul.md.

Citeşte mai mult...
 
Fortele Siriene s-au ciocnit cu rebelii din jurul Alep PDF Imprimare
Miercuri, 27 Februarie 2013 18:55

BEIRUT (AP) -

       avioane siriene efectuat lovituri aeriene asupra  rebelilor care încearcă să ia cu asalt o academie de poliție  din  aproierea  orasului  Alep, miercuri, în timp ce luptătorii jihadiste au luptat  contra   trupelor guvernamentale de-a lungul unui drum de aprovizionare-cheie, care ar conduce lcontrolul     partii  de sud-est a orașului, au spus activiștii.

                             

   Alep, cel mai mare oraș din   Siria , a devenit un front-cheie în războiul civil din țara după  ce  rebelii au lansat o ofensivă acolo în iulie 2012.

  În luni  de  zile  de lupte de stradă sângeroase, luptătorii  de opoziție si-au extins lent  controlul lor, deși lupta a părăsit de mult  orașul  în ruine.

Citeşte mai mult...
 
Sa dam foc monopolurilor PDF Imprimare
Marţi, 26 Februarie 2013 20:37

                       „Să dăm foc monopolurilor!“

     este sloganul manifestaţiilor fără precedent din Bulgaria     

       îndreptate contra austerităţii, politicienilor şi sărăciei

 

 

       Manifestanţii cer un nou mod de calcul al facturilor la încălzire, un moratoriu la achitarea facturilor de electricitate, eliminarea TVA pentru energia electrică şi începerea anchetelor asupra privatizărilor companiilor bulgare şi utilizării fondurilor europene.

      Sub sloganul "Să dăm foc mono­polurilor!", un val fără precedent de proteste de stradă îndreptate contra unui model politic care a afundat ţara în sărăcie şi contra costurilor exagerat de mari ale utilităţilor, sector controlat de companii străine, a paralizat ieri Bulgaria, cea mai săracă economie a Uniunii Europene. Creşterea facturilor la energie a fost forţa care le-a împins bulgarilor cuţitul austerităţii până la os.

Citeşte mai mult...
 
Bulgarii se pregatesc de PROTESTE în toată tara: "Atacam problemele care au transformat oamenii .... PDF Imprimare
Duminică, 24 Februarie 2013 09:34

            Grupurile societăţii civile bulgare, aflate la originea unei mobilizări care a condus la demisia guvernului conservator, s-au reunit sâmbătă pentru a îşi organiza şi formula revendicările pentru manifestaţiile prevăzute în toată ţara.


                             

                "Suntem aici pentru că guvernul a abdicat, statul este într-un impas", a declarat Doncio Dudev, coordonator originar al Stara Zagora (centru) în cadrul unei conferinţe de presă la Sofia, cu privire la demisia de miercuri a premierului Boiko Borissov.

Reprezentanţii acestor grupuri, în număr de 30, s-au reunit paralel la Sliven (est) şi la Sofia.

 

      Aceştia au revendicat rapid o reprezentare civilă de 50 la sută în Parlament şi posibilitatea ca deputaţii să îşi poată piardă imunitatea şi locul în parlament înainte de sfârşitul mandatului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 72 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International