Total Media News

Politic
MOTIUNEA DE CENZURA, ADOPTATA. GUVERNUL UNGUREANU A PICAT PDF Imprimare
Vineri, 27 Aprilie 2012 15:58

MOŢIUNEA DE CENZURĂ iniţiată de USL a fost adoptată de Parlament cu 235 voturi "pentru" şi nouă "împotrivă".

                       

Guvernul Ungureanu a fost demis. Liderul PSD Victor Ponta a anunţat că USL este pregătită să preia guvernarea.

Citeşte mai mult...
 
Plângere penală împotriva Robertei Anastase PDF Imprimare
Miercuri, 11 Aprilie 2012 11:30

Scăpată cu un NUP în cazul fraudării votului la Legea pensiilor, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este reclamată din nou la Parchet.

                         

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat ieri că partidul depune o plângere penală împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, pentru un abuz "dovedit irevocabil de instanţă". Potrivit liderului PC, Roberta Anastase a transmis Biroului Electoral Central că Partidul Conservator nu e partid parlamentar, iar instanţa a decis contrariul.

Citeşte mai mult...
 
România este în recesiune PDF Imprimare
Luni, 02 Aprilie 2012 10:01

De astăzi România este în recesiune - după două trimestre consecutive cu scădere economică, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.

 

''Este o realitate. O să ni se spună că este tehnic, statistic (...) Când suntem în recesiune e doar o scădere tehnică. Este o realitate economică, influenţată categoric şi de situaţia europeană pe care o ştiam dinainte de a face aceste previziuni super optimiste. O realitate influenţată şi de inconsecvenţa şi lipsa de strategie a guvernului (...) Este un uriaş semnal de alarmă pentru ceea ce urmează'', a spus Ponta.

Citeşte mai mult...
 
UNPR: Am decis sA avem candidati proprii la fiecare primarie de sector, la Capitala PDF Imprimare
Duminică, 01 Aprilie 2012 09:13

UNPR a anunţat, sâmbătă, că a luat decizia de a avea la Bucureşti candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector, ca urmare a ultimelor evoluţii de pe scena politică din Capitală.

            

"Având în vedere ultimele evoluţii de pe scena politică din Capitală, Uniunea Naţională pentru Progresul României a luat decizia de a avea la nivelul Bucureştiului candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector", a anunţat UNPR.

Citeşte mai mult...
 
Alegerile locale din 2012 vor avea loc in 10 iunie PDF Imprimare
Miercuri, 14 Martie 2012 07:54

Scrutinul pentru alegerea primarilor, consilierilor locali, municipali, județeni și a președinților consiliilor județene va avea loc în data de 10 iunie 2012, a anunțat, într-un briefing de presă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.


Executivul a aprobat astăzi un set de Hotărâri de Guvern privind organizarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din acest an, în vederea unei bune desfășurări a acestui proces extrem de important.
Potrivit Legii administrației publice locale nr.215/2001, cu modificările și completările ulterioare, mandatul primarului, consilierului local, respectiv al președintelui consiliului județean și al consilierului județean, este de patru ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 32 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic