Total Media News

Politic
Conferință de presă comună a primului-ministru Victor Ponta și omologului său din Republica Polonă, PDF Imprimare
Luni, 04 Iunie 2012 18:58

Conferință de presă comună a primului-ministru Victor Ponta și omologului său din Republica Polonă, Donald Tusk


Victor Ponta:

Bună ziua, o să folosesc limba română, sunt convins că aveţi toată traducerea necesară. Aş dori să vă informez asupra încheierii cu succes, pot spune, a acestei întâlniri, a celor 15 ţări cuprinse în Grupul Prietenilor Coeziunii.

Aşa cum ştiţi, la Bucureşti, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, domnul Barroso, şi a reprezentanţilor la nivel de prim-ministru sau ministru din 15 ţări membre ale Uniunii Europene, aici incluzând şi Croaţia, care va deveni de anul viitor membru cu drepturi depline.

Citeşte mai mult...
 
Ponta vrea un acord politic cu PDL pentru ca alegerile parlamentare sa fie organizate in octombrie PDF Imprimare
Vineri, 01 Iunie 2012 10:10

     Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că alegerile parlamentare ar trebui organizate în luna octombrie, astfel încât noul Guvern să-şi poată promova în Parlament proiectul de buget cel târziu în luna noiembrie.

                                     

     Ponta speră să ajungă cu PDL la un acord politic în acest sens.

    "Încerc să obţin un acord al tuturor forţelor politice, pentru că aici nu este vorba de a impune ceva, şi sper să fie până la urmă şi PDL de acord, chiar dacă tactica lor acum este să nu fie de acord cu nimic.

Citeşte mai mult...
 
Hrebenciuc: In februarie îl suspendam pe Basescu ...... PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 18:23
            

                                                                                             SEBASTIAN SASCAU / MEDIAFAX FOTO

             Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, marţi, că subiectul suspendării lui Traian Băsescu nu este de actualitate, el apreciind însă că, în februarie 2013, când parlamentarii se vor reuni, şeful statului va fi suspendat "dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci".

Citeşte mai mult...
 
Romania are guvern! Cabinetul Ponta a primit votul Parlamentului PDF Imprimare
Marţi, 08 Mai 2012 09:42

Guvernul propus de Victor Ponta a primit votul de încredere al Parlamentului. Au participat 376 deputați și senatori, iar 284 au votat pentru. În această seară, noii miniștri vor depune jurământul la Palatul Cotroceni. 

                       

Victor Ponta a prezentat Parlamentului lista miniștrilor și programul de guvernare. Premierul desemnat se bazează atât pe voturile parlamentarilor USL, cât și ale membrilor UNPR și ale reprezentanților minorităților naționale. „S-a spus că nu e o majoritate legitimă. La votul din 2008, partidele noastre au obținut majoritatea, de aceea cred că în sfârșit azi avem o majoritate legitimă”, a mai spus el. 

Citeşte mai mult...
 
FMI a acceptat cresterea salariilor bugetarilor. Prima transa de majorare, de la 1 iunie PDF Imprimare
Duminică, 06 Mai 2012 11:11

Negocierile cu FMI s-au incheiat cu succes, dupa doua zile de discutii la BNR, partea romana si delegatia institutiei internationale stabilind termenii noii scrisori de intentie la acordul de tip preventiv.

                      

FMI si Comisia Europeana au acceptat cresterea salariilor bugetarilor pentru a reveni la nivelul din iunie 2010, prima majorare, de 8%, urmand sa fie operata de la 1 iunie, iar pensionarii vor primi banii retinuti incepand din aceeasi luna.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 31 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic