Bucatarie - Retete
|
Sâmbătă, 09 Martie 2013 15:58 |
Ingrediente:
- 200 gr cuscus;
- 200 gr feta;
- 100 gr masline;
- 200 gr ardei;
- 200 ml sos de rosii;
- 30 ml ulei de masline;
- ½ lamaie;
- 1 legatura patrunjel.
Cuscusul se fierbe in apa cu sare pentru 10 minute apoi se clateste sub jet de apa rece.
|
Citeşte mai mult...
|
|
Bucatarie - Retete
|
Joi, 21 Februarie 2013 20:25 |
Poti servi acest desert impreuna cu inghetata de vanilie.
De asemenea, poti inlocui whisky-ul cu lichior, daca preferi.
|
Citeşte mai mult...
|
Bucatarie - Retete
|
Luni, 04 Februarie 2013 21:49 |
Ouale Florentine sunt delicioase, iar spanacul este mult mai gustos decat credeam in copilarie !
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 2.
Complexitate: mediu.
|
Citeşte mai mult...
|
Bucatarie - Retete
|
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:54 |
Cu pastele nu dai gres niciodata, iar cele cu pui pot fi un adevarat deliciu!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
|
Citeşte mai mult...
|
Bucatarie - Retete
|
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:21 |
Daca maslinele sunt prea sarate, inteapa-le usor cu un ac si lasa-te pret de cateva minute intr-un vas cu apa calduta.
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 6.
Complexitate: mediu.
Ingrediente
- 1 kg piept de curcan
- 2 bucati de fenicul
|
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Pagina 6 din 13 |