Total Media News

Ce chin in Giulesti! PDF Imprimare
Luni, 15 Aprilie 2024 23:22

Ar putea fi o imagine cu mulţime şi text

Ce chin, ce jale in Giulesti!

Dupa destul de multe ocazii ratate, dar un joc neclar, trupa lui Bergodi e rapusa de Sepsi la ultima faza, situatie care poate consfinti soarta lui Cristiano Bergodi dupa 4 infrangeri consecutive la carma Rapidului!

Rănită de un CFR Cluj în derivă, Rapid s-a întors în locul în care ultima dată a suferit, în Giuleștiul frenetic, răsplătit cu două meciuri la rând pe teren propriu. Urmările au „pătat” și lotul: Alexandru Albu, Damjan Djokovic și, surprinzător, Jayson Papeau n-au călcat tunelul de această dată, dar să nu vorbim de cotloane în stadionul fără prea multe clanțe.

Codașele din play-off s-au întrecut într-un meci sub semnul limitelor, al mușchilor moi, de traume recente. Sepsi câștigă la București, într-un moment în care o înfrângere poate n-ar fi adus final de proiect la Sfântu Gheorghe, dar ar fi dezumflat coca lăsată la dospit peste noapte. De partea cealaltă, Bergodi ajunge la un final imprevizibil în urmă cu o lună.

 

Krasniqi, un meci cu palmele pe genunchi

Primele minute trădează că rapidiștii nu s-au iertat, vestiarul nu și-a făcut spovedania comună după un 1-4 al neputinței. Chiar dacă și-au propus un fotbal înclinat spre poarta adversă, vișiniii sunt irascibili la finalizare, ratează atingerile de șut. Din sfera neîncrederii, Krasniqi și Rrahmani se întrec în ratări urmate de gâfâieli, ca după un Ramadan respectat întocmai. E adevărat, la capătul celălalt al fazei e Roland Niczuly, unul dintre portarii care animă în bine Superliga, ceea ce face misiunea și mai dificilă.

Sepsi se plasează bine, e compactă în defensivă, chiar dacă Ciobotariu și Kecskecs scapătă. În cealaltă apărare, Safranko e evacuat simplu din zona de pericol de către Săpunaru, ajutat de multe ori de Oaidă, care coboară ori de câte ori simte primejdia.

Montați tunelul, iese Bergodi

În partea secundă, Bergodi împinge și mai mult spre atac, însă dintre toate achizițiile făcute de conducere, niciuna nu seamănă a creator: poate că nu-i la meci și-l cheamă Jayson. Hromada nu are forța de a urca prea mult, iar Emmers, abia introdus, e la fel de instabil în gânduri precum colegii săi, însă din motive de absență.

Rrahmani și Burmaz exasperează și ei în finalul de meci tot mai aprins, culminat în prelungiri cu demisia antrenorului cerută de un stadion întreg. Nicăieri în România nu se strigă demisia așa cum se întâmplă în Giulești. Cu voce tare, din tot pieptul, de suporteri trecuți prin flăcările unui faliment care i-a făcut nemuritori și conștienți că fără ei nu se poate.

În minutul 90+6, reușita lui Debeljuh e cea care montează tunelul retractabil. S-a ieșit cu capete în pământ, urmează o săptămână cu scaun gol la care tânjesc mulți. Unii dintre ei nici nu știu ce i-ar aștepta.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Ce chin in Giulesti!