Total Media News

Poli Iasi invinge Rapidul, dupa o intoarcere de scor neasteptata! PDF Imprimare
Vineri, 23 Februarie 2024 16:47

 

                Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Rapidul si Poli Iasi au avut o repriza destul de fada, in prima parte, la capatul careia scorul a fost 0-0, dupa un joc care aproape a plictisit telespectatorii.

Totusi, in minutul 52, Krasniqi finalizeaza o actiune buna din partea dreapta, cu piciorul stang, ca si etapa trecuta, si marcheaza dupa un sut care nu putea fi scos de vreun portar.

Apoi, Sapunaru, capitanul Rapidului, greseste, barbiereste o minge, care ajunge cu noroc la Bettaieb, si aduce imediat egalarea in Copou, pentru Iasi!

Lucurile s-au prabusit pentru giulesteni, cand in minutul 87, Alin Roman, reuseste sa inchida o faza excelent, balbaita, in defensiva Rapidului, cu gol, dupa un sut foarte bine plasat.

La final, in prelungiri, giulestenii s-au aruncat in atac, riscand tot, cu Sapunaru in atac, insa au mai primit un gol pe contra-atac responsabil fiind Harisson.

 

Giulestenii, surprinzator, pierd in lupta pentru titlu, in timp ce Iesenii castiga 3 puncte mari in sperante de a ramane in prima liga.

 

Bucureștenii fac un mare/uriaș pas greșit în lupta pentru titlu, practic, și-au dat cu stângul în dreptul în Copou. Slabi rău în apărare, ratangii în atac, elevii lui Cristiano Bergodi au bifat prima înfrângere în 2024 în Liga 1, după cinci victorii la rând.

Ieșenii, jos pălăria! Poli nu e echipă să retrogradeze direct în niciun caz, iar dacă va ajunge la baraj nu va avea probleme. Victoria trupei lui Grozavu a fost primită cu bucurie în Berceni, dar și cu mare tristețe la Săftica.
*
*   - Duta Gini  Andrei

       Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Poli Iasi invinge Rapidul, dupa o intoarcere de scor neasteptata!