Total Media News

Acum ori Niciodata! Meci decisiv pentru "Tricolori"! PDF Imprimare
Joi, 16 Noiembrie 2023 08:55

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi jucând fotbal

In urma ultimelor rezultate din grupa, echipa lui Edi Iordanescu este la mana ei pentru un rezultat ce ne-ar putea matematic asigura calificarea la EURO2024.

Dupa ce Kosovo a invins clar Israel, cu 1-0, iar apoi aseara, Israelul a facut egal, scor 1-1, contra Elvetiei, intr-un meci unde elvetienii puteau sa-si asigure calificarea, sambata seara echipa noastra are doar nevoie de un meci de egalitate care ne-ar asigura un meci relaxat marti in compania Elvetiei, o sarbatoare, pe National Arena.

 

Ramane de vazut in ce fel va reusi Edi Iordanescu sa-i capaciteze pe tricolori, dupa ce in urma cu 3 ani, echipa lui Mirel Radoi, nu a reusit pe stadionul Ghencea sa treaca de o Islanda fara vlaga, intr-un meci la fel de decisiv!

Ultimele aparatii a Romaniei la EURO au fost in 2016, in Franta, unde am reusit sa adunam un singur punct, si in 2008 in Austria si Elvetia, cu Victor Piturca la carma.

Echipa tip, asteptata sambata este: Moldovan - Ratiu, Burca, Dragusin, Bancu - Razvan Marin, Stanciu - Ianis Hagi, Morutan, Florinel Coman ( Mihaila) - Dragus.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Acum ori Niciodata! Meci decisiv pentru "Tricolori"!