Total Media News

Soc! Karim Benzema a facut anuntul astazi! PDF Imprimare
Duminică, 04 Iunie 2023 12:49

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă, jucând fotbal şi jucând fotbal

Atacantul francez Karim Benzema, a anuntat astazi ca sezonul acesta va fi ultimul pe care il va disputa din postura de atacant al lui Real Madrid.

Jucatorul venit in aceeasi vara, 2009, cu Cristiano Ronaldo si Kaka, incheie practic un ciclu al unei echipe exceptionale, care pe perioada ultimului deceniu a marcat istoria clubului blanco prin performantele obtinute, alaturi de Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Sergio  Ramos, Marcelo, si alti jucatori fantastici.

 

Castigator al 4 Ligi ale Campionilor, cel mai medaliat jucator din istoria clubului madrilen, Karim Benzema pleaca dupa 14 ani cel mai probabil spre Liga din Arabia Saudita, alaturi de Lionel Messi.

Astfel, devine clar ca Real Madrid nu va trebui sa cumpere doar un atacant, care era deja in radar, si anume Joselu, ci si un titluar indiscutabil pentru Ancelotti. In continuare, la capitolul plecari, madrilenii este posibil sa ii piarda si pe Nacho sau Dani Ceballos.

In locul lui Benzema, Florentino Perez este pregatit sa scoata o suma frumoasa pentru unul dintre : Victor Osimhen, Harry Kane, Lautaro Martinez sau Dusan Vlahovic.

Este cea mai fierbinte vara din istoria clubului madrilen din ultimele 10 sezoane!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Soc! Karim Benzema a facut anuntul astazi!