Total Media News

Editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline incepe astazi! PDF Imprimare
Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:18

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi schi

Astazi la Oberstdorf in Germania, pe trambulina Schattenberg Schanze cu punctul de constructie la 120 metri si dimensiunea ei la 137, incepe a 71-a editie a traditionalei competitii de la cumpana dintre ani, " Turneul celor 4 Trambuline".

Dupa ani de pandemie in care spectatorii au fost interzisi, icarii moderni vor sari din nou in admiratia zecilor de mii din Germania, Austria si restul globului, la Oberstdorf, Garmisch, Innsbruck si Bischofshofen, pentru a castiga legendarul " Vultur de aur".

Situatia in Cupa Mondiala in acest moment il avantajeaza pe Dawid Kubacki, care conduce detasat ierarhia, urmat de Anze Lanisek din Slovenia, Stefan Kraft din Austria si Halvor Egner Granerud din Norvegia.

 

Vorbind despre ultimii invingatori ai traditionalului concurs, ii trecem in revista pe Ryoyu Kobayashi, si Kamil Stoch, insa ambii nu se afla in cea mai buna forma a carierei lor.

Printre surprizele ce pot aparea la acest turneu se afla Markus Eisenbichler, cu un inceput slab de cupa mondiala, Manuel Fettner ce arata o forma foarte buna, dar si Daniel Tschofenig din noul val austriac.

Competitia va incepe astazi cu calificarile la ora 17.30, maine desfasurandu-se competitia propriu zisa la aceeasi ora.

Din punct de vedere al cifrelor, Kamil Stoch si Ryoyu Kobayashi domina din nou, fiind singurii dintre cei in concurs care au victorie finala in turneu, cu "mare slam", adica toate cele 4 etape castigate intr-un sezon, ambii avand si 2 victorii finale.

La aceasta editie vor lua parte si doi romani, Andrei Feldorean si Daniel Andrei Cacina, intre cei 61 de concurenti, la Oberstdorf.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline incepe astazi!