Total Media News

Turneul celor 4 Trambuline - Borna 70- incepe azi! PDF Imprimare
Miercuri, 29 Decembrie 2021 16:33

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Astazi la Oberstdorf pe Schattenberg Schanze, record 143,5 metri, stabilit de Sigurd Pettersen, are loc prima etapa a competitiei de la cumpana dintre ani, Turneul celor 4 Trambuline!

Ultimul castigator este Kamil Stoch ce a obtinut al 3-lea sau turneu din cariera dupa victoriile din Innsbruck si Bischofshofen.  De notat sunt de asemenea victoria in turneu, cu victorie in toate cele patru etape, ale lui Sven Hannawald in 2002, Kamil Stoch in 2018, si Ryoyu Kobayashi in 2019. Ryoyu a castigat si prima etapa a urmatorului Turneu, insa nu a mai reusit sa se impuna per total.

 

In editia din prezent, mare favorit pleaca din punct de vedere al formei, japonezul Ryoyu Kobayashi, care a si castigat sedinta de calificare, la Oberstdorf, dar se pot impune si Karl Geiger, ca lider al Cupei Mondiale, sau Markus Eisenbichler. De asemenea, au aratat o forma buna, Cene Prevc, Killian Peier, Halvor Egner Granerud, castigatorul din sezonul trecut al Cupei Mondiale, sau Stefan Kraft, care a avut mereu prestatii bune in Turneu.

Etapa de astazi incepe la 17.30, iar turneul va continua la Garmisch, cu calificari pe 31 Decembrie, si pe 1 Ianuarie, cu "Saritura in Noul An".

Din pacate, si editia de anul acesta se va disputa in conditii speciale, fara spectatori in tribune, atat in Germania cat si in Austria, desi austriecii au fost la un pas sa accepte un numar limitat.  

La competitia de anul acesta sunt prezenti si Dani Cacina si Andrei Feldorean din partea tarii noastre, care din pacate, momentan, nu s-au calificat la Oberstdorf, dar spera sa o faca mai departe, dupa ce fiecare a reusit sa prinda cate o etapa, in circuitul mondial pana in acest moment.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Turneul celor 4 Trambuline - Borna 70- incepe azi!