Total Media News

EDITORIAL| Seara de cosmar pentru fotbalul romanesc! PDF Imprimare
Joi, 29 Iulie 2021 22:40

CEL: Șahtior Karagandy – FCSB 3-1! - Știri - LPF

 

Seara de cosmar pentru fotbalul romanesc, ce doar confirma valoarea actuala a sa! Sau.. non-valoarea! Dupa 3 examene sustinute de echipele romanesti la Erevan, nu cu mult timp dupa o alta rusine nationala petrecuta acolo cu infrangerea nationalei lui Radoi, la Craiova si la Sfantul Gheorghe putem spune clar ca nu trebuie sa mai avem nici macar fata de un adversar pretentii superioare.

Sau.. sa ne amintim ca ne-am chinuit cu Macedonia recent, ca am pierdut cu Albania la EURO 2016 si alte astfel de rusini. Totusi, este cea mai slaba seara europeana recenta.

Daca initial UEFA Conference League ni s-a parut mult mai putin decat noi am putea si visam la fazele superioare prin vocea patronului din Pipera, realitatea ne izbeste si ne arata ca nici la nivel de nationale, si nici la nivel de club nu mai inseamnam NIMIC.

Pentru ce toate luptele din campionatul intern? Nu mai au nicio relevanta!

Este momentul la care diriguitorii fotbalului romanesc trebuie sa ia niste decizii importante la nivel de strategie, sa nu ne mintim cu doua calificari si evolutii bune la Campionatele Europene Under21.

E momentul pentru o schimbare!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal EDITORIAL| Seara de cosmar pentru fotbalul romanesc!