Total Media News

„Nimeni nu va fi disponibilizat, dacă situația devine critică, voi renunța la salariul meu” PDF Imprimare
Marţi, 31 Martie 2020 17:42

        

                             

    În criza creată de coronavirus, directorul general al LIQUI MOLY, Ernst Prost, își încurajează echipa și clienții din întreaga lume

     Pandemia coronavirus a dus economia mondială pe un teren mai nesigur ca niciodată Specialistul german în uleiuri și aditivi LIQUI MOLY ia o poziție clară, conștient de acest context. „Nimeni nu va fi disponibilizat. Dacă va fi nevoie, voi renunța eu la salariul meu”, a promis directorul general Ernst Prost angajaților. 

    La începutul săptămânii, Ernst Prost și-a surprins angajații de la LIQUI MOLY cu o primă în valoare de 1000 de euro. „Asta pentru a oferi motivație și un semn de stabilitate deoarece aceasta suferă în timpuri de criză.”

 

 

 

     Apoi a urmat o garantare a locului de muncă: „Trăind în frică și cu grijă, nu putem face lucruri mărețe și nici calitatea vieții nu este bună. Din acest motiv v-am promis că nu va trebui să treceți prin pierderi financiare. Nimeni nu va fi disponibilizat!” Acest lucru este valabil pentru toți angajații, atât la nivel național cât și pentru cei din filialele din Spania, Portugalia, Italia, Franța, Africa de Sud și SUA. La aceștia se adaugă angajații din Danemarca, Marea Britanie, Belgia și Olanda, din Thailanda, China, Japonia și India. „Nu doar activitatea comercială este de talie mondială, și responsabilitatea este. Colegii noștri trebuie să își poată întreține familiile indiferent de țară.

    Protecția sănătății angajaților și a familiilor acestora este principala prioritate a directorului general. „Pe de altă parte, vom încerca în același timp să ne menținem activitatea cât mai mult posibil. E o manevră de balans solicitantă dar necesară”, lucru știut de Ernst Prost. Funcționarea lanțurilor de aprovizionare în procesul de achiziție este astfel de maximă importanță. „Atât timp cât se poate garanta acest aspect, vom continua producția.”

   Pentru directorul general este de asemenea important ca plata salariilor să poată continua, integral și la timp. În special acum deși, datorită măsurilor de protecție împotriva coronavirusului, numărul de comenzi și prin consecință și veniturile au scăzut drastic. Pentru anul curent, LIQUI MOLY trebuie să obțină aproximativ 57de milioane de euro pentru salarii și contribuții sociale aferente. „Acestea sunt sarcinile de care ne preocupăm în permanență de zile întregi”, a spus Ernst Prost. În cel mai rău caz, vom merge și mai departe: „Dacă va fi nevoie, voi renunța la salariul meu. Fiecare se sacrifică, și căpitanul trebuie să fie un exemplu, pentru ca echipa să poată avea încredere în el.”

Directorul general nu se consideră responsabil doar față de angajații săi ci și de clienții săi din întreaga lume. „Unde vom putea da o mână de ajutor, o vom face. Au ajuns deja la mine primele strigăte de ajutor, de pildă din Mexic. Viața oamenilor este îngreunată în această țară nu doar de noul virus, ci și de inflație și violență.” Se face tot posibilul ca să ducem produsele la parteneri, fiind vorba de baza activității clienților noștri. Ernst Prost consideră situația mai amenințătoare în străinătate decât în Germania deoarece cele mai multe țări nu se pot compara cu Germania când vine vorba de putere economică și programele de asistență puse la dispoziție de către stat. Dacă ne uităm înspre Italia, situația pare apocaliptică. „O țară deja slăbită e la pământ. Vom rămâne în picioare cât de mult este posibil.”

 

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

*

*

*-----  LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto „Nimeni nu va fi disponibilizat, dacă situația devine critică, voi renunța la salariul meu”