Total Media News

Romania vs SUA, inceputul pregatirii pentru RWC 2015 PDF Imprimare
Vineri, 07 Noiembrie 2014 19:22

   

                     

    Conferinta de presa gazduita astazi de Federatia Romana de Rugby a adus impreuna jucatori ai eprezentativelor Romaniei si Statelor Unite, alaturi de antrenorii lor si de presedintele FRR, Haralambie Dumitras.

    “Fiind primul meci al toamnei, va fi o piatra de incercare, pentru ca trebuie sa ne stabilim repere. Insa stiu ca baietii vor fi la inaltime, exista determinare, ambitie, concentrare pentru a castiga.” a declarat presedintele federatiei.

    Partida este o oportunitate buna de testare de noi jucatori, fapt marturisit de antrenorul Romaniei, Lynn Howells,  “Am inceput pregatirea pentru Cupa Mondiala de anul viitor. Jucatori tineri vor avea sansa de a-si demonstra in teren potentialul. Nu ne subestimam adversarii, ne amintim disputa de acum doi ani, avem insa incredere ca vom face o figura buna.”

 

 

Sperante de revansa au toti Stejarii, capitanul Mihai Macovei precizand ca ” Asteptam de doi ani aceasta partida. Ne-a ramas gandul la ea din 2012, ne-am pregatit intens pentru aceasta reintalnire si ne propunem un rezultat cat mai bun. Avem nevoie de suporteri alaturi de noi, ii asteptam in numar cat mai mare la stadion.”

De cealalta parte, antrenorul Mike Tolkin a declarat ca si jucatorii sai se pregatesc pentru un meci dificil ” Ne incepem seria de meciuri ale toamnei cu o partida grea, insa este o experienta utila.” Louis Stanfill, reprezentantul vulturilor, a adaugat: “Acum doi ani am avut parte de o disputa dificila, iar sambata ne asteptam la ceva asemanator..” Selectionerul lor a apreciat jocul echipei noastre drept unul foarte fizic ” romanii sunt puternici, nu au un joc unidimensional cum s-ar putea crede.”

Partida test Romania – SUA va avea loc sambata, 8 noiembrie 2014, pe Stadionul National Arcul de Triumf, incepand cu orele 18:30. Va fi difuzata in direct de TVR2 si Rugby TV, bilete fiind disponibile la magazinul FRR, cat si in retelele partenere www.bilete.ro si www.myticket.ro.

 

 

 

 

C.d.P.--- Fed. Rom. de Rugby

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa Romania vs SUA, inceputul pregatirii pentru RWC 2015