Total Media News

OINA. ,,CUPA ŢĂRII CHIOARULUI’’ – EDITIA I- 16 IUNIE 2014 PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Iunie 2014 10:10
    Oina castiga tot mai mult teren si in frumoasa comuna Remetea Chioarului, unde s-a organizat o noua competitie de oina, care se vrea a fi incepand din acest an una de traditie.
                                                     
   Organizatorii acestui eveniment au fost: Primaria comunei Remetea Chioarului, Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului, si un grup de oameni inimosi si cu deschidere mare spre sport care s-au ingrijit pana in cele mai mici detalii ca totul sa iasa  perfect.
     Pentru castigarea marelui trofeu s-au intrecut  echipele:
Cetate Remetea Chioarului,
Magura Coas,
Liceul Teoretic ,,Ioan Buteanu’’ Somcuta Mare.
    Trebuie sa mentionam faptul ca la festivitatea de deschidere a participat si  primarul comunei Remetea Chioarului dl. Buzdugan Ioan,care a adresat frumoase cuvinte celor prezenti si a dat lovitura de incepere a competitiei.
      De asemenea  dl. primar a demonstrat calitati sportive deosebite si o forma fizica foarte buna reusind din prima incercare sa bata cu  bastonul  peste limita celor 2 puncte, spre deliciul celor prezenti.
Rezultatele meciurilor:
Cetate – Magura 4-0
Liceul Teoretic – Magura 9-2
Cetate – Liceul Teoretic 14-3
Clasament final:
Locul I – Cetate Remetea Chioarului – 6 p
Locul II –Liceul Teoretic I. Buteanu – 4 p
Locul III – Magura Coas – 2p
   Clasamentul final, a fost stabilit în funcţie de numărul de puncte acumulat după jucarea celor doua meciuri de către fiecare echipăLa festivitatea de premiere echipele participante si sportivii au fost premiati cu cupe si diplome precum si o masa festiva la caminul cultural.
   La finele lunii iunie echipele clasate pe primele doua locuri  vor participa la un turneu international de oina ce se va desfasura in orasul Barlad,  unde sportivii si antrenorii isi doresc sa faca o frumoasa imagine si sa castige un onorant loc pe podium.  
 
prof. Calin Moje

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa OINA. ,,CUPA ŢĂRII CHIOARULUI’’ – EDITIA I- 16 IUNIE 2014