Drob de curcan |
Bucatarie - Retete |
Vineri, 18 Aprilie 2014 14:21 |
Daca vrei sa incerci si retete noi de Paste, alege-o pe cea de drob de curcan.
Timp de preparare: mediu. Numar de portii: 6-8. Complexitate: usor. Ingrediente
Mod de preparare
2. Caleste ceapa in ulei si, cand devine sticloasa, scoate-o intr-o strecuratoare. Da carnea, fiarta si racita, prin masina de tocat, adauga in ea orezul fiert separat si scurs, ceapa calita, ouale, usturoiul, patrunjelul tocat si condimenteaza cu chimen, sare si piper dupa gust. Amesteca pana ce obtii o compozitie omogena. 3. Tapeteaza o tava de chec si pune jumatate din compozitie. Asaza apoi doi morcovi fierti si acopera cu restul de compozitie. Pune si ultimii morcovi, presand usor. Unge drobul cu ulei si da-l la cuptorul incins vreo 40-45 de minute sau pana ce se rumeneste.
** sursa : -- ecuisine.ro |