Total Media News

100 de ani de Chevrolet PDF Imprimare
Marţi, 18 Octombrie 2011 08:26

Compania Chevrolet a fost fondatӑ în 3 noiembrie 1911.

Anul acesta – la exact 100 de ani de la crearea companiei – te invitӑm sӑ sӑrbӑtoreşti alӑturi de noi, prin participarea la o serie de evenimente ce vor avea loc în Europa pe tot parcursul anului.

 

Moştenire europeanӑ

Rӑdӑcinile Chevrolet sunt de fapt europene. Cofondatorul companiei, Louis Chevrolet, este nӑscut în Elveţia şi din acest motiv, compania a pӑstrat dintotdeauna o aromӑ europeanӑ.

În prezent, Chevrolet este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri auto din lume – papionul auriu rӑmânând în continuare simbolul design-ului reprezentativ şi al optimismului care l-a inspirat pe Louis de-a lungul anilor.

 

      Chevrolet se implică în proiecte sociale, sportive și culturale

        Louis Chevrolet a fost un șofer de curse împătimit, așa că în prezent, nu este o surpriză faptul că Chevrolet nu este numai implicat dar de fapt domină cursele WTCC (World Touring Car Championships).

Creativitatea a reprezentat un impuls puternic pentru tânărul Louis Chevrolet, astfel încât, în prezent, brand-ul Chevrolet este implicat în numeroase proiecte de promovare a tinerelor talente din Europa, prin intermediul programului YCC (Young Creative Chevrolet).

Și nu în ultimul rând, în acest an în care își sărbătorește centenarul, Chevrolet a încheiat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor și până la sfârșitul lunii noiembrie, va dona 100 de mașini noi către această organizație. Acest parteneriat are ca scop îmbunătățirea mobilității copiilor dezavantajați din Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho și Israel. Louis Chevrolet ar fi fost mândru.

-

http://www.chevrolet.ro/

-

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto 100 de ani de Chevrolet