Total Media News

Entertainment
Jocuri PC, jocuri console, console si accesorii pentru console. PDF Imprimare Email
Joi, 21 Martie 2024 20:05

                       Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

     

www.gamestore.ro   -Site web de comerţ electronic

  Despre Gamestore Romania :
   - jocuri PC, jocuri console, console si accesorii pentru console.

Bd. Unirii 8, Bloc 7A, Sc. 2, Etaj 1, Ap.25, interfon 25,
sector 4, Bucharest, Romania
021 318 6219
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

*
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Fiole cu Acid Hialuronic 5% PDF Imprimare Email
Luni, 18 Martie 2024 12:22

                       Fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution, 10 fiole x 2 ml, Farmec


   10 zile de tratament intensiv pentru hidratare.

   Creșterea elasticității pielii și diminuarea ridurilor.
 • Ser tratament bogat în SOD, supranumit „Superenzima Antiîmbătrânirii” și Acid Hialuronic pur şi lipozomal
 • Liniile fine şi ridurile sunt vizibil reduse și umplute din interior
 • Efect de regenerare și antioxidare
 • Reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 26%*
 • Nivelul de hidratare crește cu până la 67%***Eficacitate demonstrată prin evaluare instrumentală, după 28 de zile de utilizare **Eficacitate demonstrată prin evaluare instrumentală, după o oră de la prima aplicare
   
Citeşte mai mult...
 
Expozitii
"WORLD ART SHOP" PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Martie 2024 10:08
                        May be art of 1 person and text that says 'Elite Prof Art Gallery WORLD ART D'TRADECENTER SHOP Expoziție de pictură cu vânzare 15.03-15.04 2024 Vernisaj 18.03- orele 19:00 World Trade Center Bucharest Piața Montreal nr 10'

          O nouă locație, o nouă expoziție și un nou vernisaj. "WORLD ART SHOP" se deschide luni 18 martie la orele 19.00 la World Trade Center Bucharest Piata Montreal nr.10 cu următorii expozanți:

         Dutu Carmen, Remus Ilisie, Claudia Carianopol, Marin Dobre, Violeta Coteanu, Andrei Kovacs, Sigmund Valery, Daniel Munteanu CreatordeImagini, Myriam Mari Lena, Monica Cristea, Maria Basaliga, Aurelia Luchian, Dorina Man, Cristina Eleonora Petre, Elena Sârbu, Bogdan Ditu, Luminita Stanciulescu, Cristina Machedonski.                                 Prezintă: Speranta Ștefănescu - critic de artă. Grafica: afiș, invitație, slide-uri: Daniel Munteanu                   

         Moment muzical oferit de Cristina Machedonski.

         Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi la acest eveniment.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Iata ce lot a ales Edi Iordanescu pentru amicalele dinainte de EURO! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Martie 2024 13:10

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text care spune „EUROPEAN QUALIFIERS PENNY PEY”

Selecționerul Edward Iordănescu a convocat următorii jucători pentru prima acțiune din acest an:

PORTARI
Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

Citeşte mai mult...
 
Auto
Piața auto din România, pentru luna februarie 2024. PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2024 20:17


                                Economica.net - Vi se pare că sunt multe maşini pe stradă? România are, de departe, cele mai puţine autoturisme din Europa - Economica.net


    În luna februarie a anului 2024, față de aceeași perioadă a anului trecut:

 • Înmatriculările de autoturisme noi sunt în scădere (-9,5%), față de februarie 2023;
 • Autoturismele “electrificate” au o creștere de +12.9%, realizând o cotă de piață de 43,3%, din care Pe de altă parte, autoturismele “electrificate“, respectiv cele electrice (100% și hibride plug-in), precum și cele full hybrid (care dispun şi de propulsie electrică fără Cu atât mai mult, în a II-a lună din acest an, este de remarcat evoluția la vârful clasamentului, unde primele 5 cele mai vândute autoturisme 100% electrice sunt Dacia Spring, cu 451 unități și o scădere de 19.5% față de aceeași perioadă a anului precedent, Tesla Model 3 cu 170 unități și o creștere de 100x, Tesla Model Y cu 122 unități și o creștere de 530%, Hyundai Ioniq 5 cu 38 unități și Renault Megane cu 30 unități.

   In ceea ce privește autoturismele Plug-in, top 5 modele din luna februarie a anului 2024 este condus de Toyota RAV4, cu 54 unități și o creștere de 600% față de aceeași perioadă a anului precedent, urmată de Mercedes Benz GLE cu 40 unități și o creștere de 66.7%, Ford Kuga cu 40 unități, Hyundai Tucson cu 26 unități si Mazda CX 60 cu 25 unități.


Citeşte mai mult...
 
Politic
Hotarare alegeri europarlamentare si primarii PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Martie 2024 10:41

    

                                        Info Curier Hâncești - VOX POPULI Pe 1 noiembrie cetățenii Republicii Moldova vor merge la urne pentru a-și exercita dreptul de a alege președintele țării. Este un vot important pentru viitorul Republicii

   " HOTĂRÂRE DE GUVERN privind aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024
Guvernul a aprobat astăzi calendarul acțiunilor din perioada electorală pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și pentru alegerile pentru autoritățile administrației publice locale, din anul 2024.
Conform calendarului aprobat, pe 12 martie începe perioada electorală, iar în termen de 5 zile, cel mai târziu la data de 16 martie 2024, vor fi desemnați judecătorii din Biroul Electoral Central și se va stabili modelul listei electorale permanente, modelul listei electorale speciale, al copiei de pe lista electorală specială, al listei electorale suplimentare, al extrasului de pe lista electorală suplimentară, a modelului listei susținătorilor, a modelului buletinului de vot la alegerea membrilor României în Parlamentul European din data de 9 iunie 2024.
În data de 19 martie începe perioada de depunere la biroul electoral central  a protocoalelor de constituire a alianțelor electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European.
De asemenea, în termen de 10 zile de la începerea perioadei electorale, dar nu mai târziu de 21 martie 2024, vor fi stabilite modelele ștampilelor electorale și modelul timbrului autocolant.
În termen de 10 zile de la data constituirii Biroului Electoral Central, dar cel mai târziu în data de 27 martie 2024, se va încheia perioada de depunere la biroul electoral central a protocoalelor de constituire a alianțelor electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.
Cu cel puţin 24 de ore înaintea tragerii la sorți a celor 3 judecători în biroul electoral pentru secțiile de votare din străinătate, cel mai târziu la data de 9 aprilie, se va aduce la cunoștință publică data la care va avea loc această tragere la sorți.
Cel mai târziu până la data de 10 aprilie 2024, se vor depune cererile de înscriere în listele electorale speciale pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2024. Este vorba despre cetățenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reședința în România.
Tot cel mai târziu până pe data de 10 aprilie 2024, ora 24, se vor depune și înregistra candidaturile la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024, iar în termen de 24 de ore de la înregistrarea candidaturii se vor înainta, către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, declarațiile pe propria răspundere ale candidaților referitoare la faptul că au avut sau nu calitatea de lucrători ai Securității sau de colaboratori ai acesteia.
În data de 11 aprilie 2024 se va aduce la cunoștință publică a listelor de candidați și a candidaturilor independente la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European.
Pe 29 aprilie 2024 rămân definitive candidaturile la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European, iar pe 30 aprilie 2024 se va stabili numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, alianțelor politice și alianțelor electorale care au depus liste de candidați, precum și a candidaților independenți.
Până la data de 1 mai 2024 vor fi aduse la cunoștință publică declarațiile de avere și de interese ale candidaților la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

De la data de 16 aprilie 2024 începe perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024 și de  depunere a candidaturilor pentru aceste alegeri.
Cel mai târziu până la data de 15 aprilie 2024, se vor desemna preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie şi locţiitorii acestora.
În maximum 10 zile de la data înființării birourilor electorale de circumscripție, cel mai târziu la data de 25 aprilie 2024, se va încheia perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.
Cetăţenii cu drept de vot care şi-au stabilit reşedinţa de mai mult de 6 luni înaintea datei scrutinului în circumscripţia electorală în care au loc alegeri vor depune la primar, până cel mai târziu cu 45 de zile înaintea datei scrutinului, adică până pe 25 aprilie 2024, solicitările de înscriere în Registrul electoral cu adresa de reședință.
Tot în data de 15 aprilie se încheie perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.
Cel mai târziu cu 40 de zile înaintea datei alegerilor, adică 30 aprilie 2024, se  va solicita acordarea timpilor de antenă, către conducerile posturilor de radiodifuziune şi televiziune, publice şi private sau, după caz, ale studiourilor teritoriale ale acestora, la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale.
Data de 30 aprilie este și data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.
La data de 8 mai 2024 rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 948

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home