Total Media News

Ultimele sitiri

Financiar
Guvernul A APROBAT cresterea salariilor bugetarilor si returnarea CASS catre pensionari PDF Imprimare Email
Joi, 17 Mai 2012 09:16

Sumele oprite ilegal pensionarilor din contribuţii de sănătate vor fi restituite în tranşe lunare, prin diminuarea veniturilor bugetului Fondului de asigurări sociale de sănătate, care pierde peste 1,5 miliarde de lei, conform unei ordonanţe de urgenţă prezentate în şedinţa de miercuri a Guvernului.

                    

Documentul prevede că sumele reţinute de la data de 1 ianuarie 2011 până la data de 30 aprilie 2012, reprezentând diferenţa dintre pensiile nete rezultate prin aplicarea procentului de contribuţie de asigurări sociale de sănătate asupra întregului cuantum al pensiei şi pensiile nete rezultate prin aplicarea procentului de contribuţie de asigurări sociale de sănătate asupra părţii din pensie care depăşeşte nivelul de 740 lei, se restituie în tranşe.

Citeşte mai mult...
 
Esential
Cand va fi gata autostrada Bucuresti-Ploiesti ? PDF Imprimare Email
Joi, 17 Mai 2012 09:11

Cand vom putea circula pe autostrada Bucuresti - Ploiesti? Noul ministru al Transporturilor promite sa ne raspunda abia saptamana viitoare la aceasta intrebare veche de 6 ani.

                     

Pentru asta a infiintat chiar si o comisie speciala care a vizitat recent santierul. Concluzia: pe anumite portiuni nici n-au inceput lucrarile.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Avertisment ingrozitor. Dacia ar putea pleca din Romania. PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Mai 2012 11:00

Renault s-ar putea retrage de la Piteşti, dacă piata auto va cădea, a declarat vice-preşedintele Consiliului de Administraţie al Dacia, Constantin Stroe.

Acesta a precizat ca Marocul are mai multe avantaje decat România, printre care costul mai mic al fortei de muncă si mai putine cheltuieli cu logistica.

Citeşte mai mult...
 
Esential
ROMANIA S-A INTORS IN RECESIUNE PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Mai 2012 10:51

             

Produsul Intern Brut în trimestrul I 2012 a fost, în termeni reali, mai mic cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2011 (date ajustate sezonier), ceea ce înseamnă o revenire a României în recesiune.

 

                

Faţă de trimestrul corespunzător din anul 2011, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 0,3% pe seria brută şi cu 0,8% pe seria ajustată sezonier, a anunţat azi-dimineaţă Institutul Naţional de Statistică.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Piata Auto dupa 4 luni PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Mai 2012 07:10

          După 4 luni din 2012, nu sunt motive de optimism pentru piaţa auto

                           


Deşi la începutul anului întrevedeam pentru 2012 o revenire modestă, acum, după 4 luni, constatăm că piaţa înregistrează noi minime, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) înregistrând o scădere faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut cu 12%.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Falimentul Institutului Cantacuzino. Cum a pierdut dreptul de a produce pana si vaccinul antigripal PDF Imprimare Email
Luni, 14 Mai 2012 07:23

Daca Romania ar fi lovita de o epidemie sau, mai rau, de o pandemie, nu ar putea sa faca fata. Am apela la organismele internationale, dar daca epidemia ar fi prezenta si in alte state, atunci am sta la coada. Intai se vaccineaza ei, pe urma si noi.

                                        

Cel putin ciudat, atata vreme cat in Romania functiona unul dintre cele mai puternice centre de referinta de lupta impotriva bolilor din aceasta parte a Europei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 882 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home