Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Volvo Trucks prezintă noua serie FH PDF Imprimare Email
Vineri, 24 August 2012 08:37

    „Un autocamion care ne va purta în viitor”. Astfel rezumă Claes Nilsson, preşedinte Volvo Trucks , noile versiuni Volvo FH şi Volvo FH16 care vor fi lansate în curând.

                          

     Miercuri, 5 septembrie, Volvo Trucks va lansa noile versiuni ale celui mai bine vândut Volvo FH şi ale prestigiosului Volvo FH16. „Timp de aproximativ două decenii, seria Volvo FH a asigurat un transport eficient, o siguranţă de excepţie şi o calitate ridicată pentru companiile de transport. Cu noile autocamioane vom fi şi mai buni în toate cele trei domenii”, spune Claes Nilsson, preşedinte Volvo Truck Corporation.

Citeşte mai mult...
 
Monden
S-a deschis noul magazin PopUp al M A C COSMETICS in Bucuresti Mall PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 August 2012 14:07

                            

             București Mall, primul centru comercial din România, anunță deschiderea unui nou magazin de produse cosmetice, Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre brand-urile preferate ale vedetelor de la Hollywood în materie de machiaj. Magazinul este al doilea din București și este situat la parterul centrului comercial, pe o suprafață de 75 de metri pătrați.

Citeşte mai mult...
 
International
Avionul sefului Statului Major american, lovit de o racheta in timp ce se afla la sol PDF Imprimare Email
Marţi, 21 August 2012 10:41

    Avionul şeful Statului Major al armatei americane a fost lovit de o rachetă marţi dimineaţă la baza americană Bagram, din Afganistan, un atac soldat cu doi răniţi în rândul militarilor americani, a anunţat o sursă militară, citată de AFP.


                             

     Pagubele provocate avionului, care se afla la sol, l-a determinat pe generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major al armatei americane, să folosească un alt aparat pentru a părăsi Afganistanul, după o vizită de două zile, a declarat pentru AFP colonelul Dave Lapan, purtătorul său de cuvânt.

 

Citeşte mai mult...
 
Politic
Ziua cea mai lunga pentru Basescu. Ce impact va avea decizia CCR? PDF Imprimare Email
Marţi, 21 August 2012 10:36

   Criza de pe scena politica ar urma astazi, cel putin in teorie, sa se incheie odata cu verdictul Curtii Constitutionale privind referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Decizia este asteptata cu interes si de mediul de afaceri care estimeaza ca, indiferent cine va castiga razboiul politic, este absolut necesar sa se declare armistitiul.

                                        

  Se va intoarce Traian Basescu la Palatul Cotroceni sau Crin Antonescu isi va continua mandatul interimar pana la organizarea unor noi alegeri prezidentiale, cel mai probabil in noiembrie?Intrebare al carei raspuns il vom afla, cel mai probabil, astazi. Judecatorii Curtii Constitutionale au primit de la autoritati listele electorale actualizate astfel incat pot sa decida daca referendumul a avut cvorumul necesar pentru a fi validat sau nu.Daca cvorumul de 50% plus 1 dintre alegatori va fi atins, atunci Traian Basescu va fi demis in conditiile in care majoritatea voturilor de la referendum i-au fost impotriva. Daca insa CCR va decide ca la urne nu s-au prezentat jumatate plus unu dintre alegatori, Basescu va reveni in functia de presedinte al Romaniei.

Citeşte mai mult...
 
IT
Samsung anunta un dual SIM cu linii de S III PDF Imprimare Email
Marţi, 21 August 2012 10:30

       Desi piata telefoanelor dual-SIM rareori a fost populata de terminale high-end, este placut sa vezi ca Samsung incearca sa ridice nivelul acestui segment de piata cu modele

promitatoare.

                       

        Galaxy S Duos este cel mai recent terminal anuntat de cei de la Samsung, capabil sa gazduiasca doua cartele SIM in acelasi timp. Noul terminal are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, o camera de 5 megapixeli si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
O banca din Moldova a fost vinduta in patru secunde PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 August 2012 14:40

     Unibank, una dintre cele mai mici instituţii financiare din ţara noastră are, de vineri 17 august, acţionari noi. Toate acţiunile au fost tranzacţionate la Bursa de Valori a Moldovei, în 22 de pachete mai mici de cinci procente, pentru care s-au plătit peste 230 de milioane de lei, s-au circa 18,5 milioane de dolari.

                     

     Tranzacţie surpriză. Vineri la Bursa de valori a Moldovei au fost vândute 100% din acţiunile Unibank. Operaţiunea s-a desfăşurat în două etape. Iniţial a fost vândut un pachet mic de doar 0,1% pentru a stabili preţul de vânzare, acesta constituind 378,87 de lei pentru o acţiune, aproape dublu faţă de cel nominal de 200 de lei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 846 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home