Total Media News

Film
Lawless – alcool si gloante PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:40

   Matt Bondurant trebuie să-şi fi petrecut toată copilăria ascultând, la gura sobei, poveşti despre tinereţile şi fărădelegile strămoşilor săi, contrabandişti de whisky distilat în casă (moonshine), luând amploare şi aer de legendă, până să ajungă să le aştearnă pe hârtie.

                       

   Romanul care a rezultat, „The Wettest County in the World”, o relatare nominal „bazată pe fapte reale” din vremurile Prohibiţiei, în care bărbaţii erau bărbaţi, iar legea era orientativă, a atras atenţia unor oameni cu renume: virtuosul regizor australian John Hillcoat (The Proposition, The Road) şi bunul său prieten/muzician/scenarist/romancier Nick Cave. Astfel ne-am ales cu Lawless/În afara legii, prezentat în competiţie la Cannes anul acesta, iar în cinematografele de la noi din 7 septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Eduard Carol Novak, inca o medalie! Romanul a cistigat ARGINTUL la Jocurile Paralimpice de la Londra PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Septembrie 2012 17:04

     Ciclistul român Carol Eduard Novak a cucerit astăzi medalia de argint la contratimp individual, prima probă a concursului de ciclism pe şosea al Jocurilor Paralimpice de la Londra.

     Victoria Trofeul se adaugă medaliei de aur pe care Novak a obţinut-o în cadrul categoriei C4, la velodrom, în cursa de urmărire individuală.

              

  Desfăşurată pe circuitul de la Brands Hatch, unde s-au disputat cu ani în urmă 12 Mari Premii de automobilism Formula 1, iar acum au loc şi curse moto, proba de contratimp individual la categ. C4 (amputaţi) a reunit la start 14 rutieri.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
Lenovo Romania isi extinde reteaua de distributie PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Septembrie 2012 17:42

    Compania a decis semnarea a două noi acorduri de distribuţie cu Lasting System şi Despec România, pentru segmentul IMM-uri.

                         

Prin semnarea acestor parteneriate, Lenovo România are ca obiective lărgirea bazei de distribuţie şi creşterea gradului de acoperire a întregului teritoriu. Pentru Lasting Distribuţie şi Despec, parteneriatele înseamnă extinderea portofoliului de vendori, cu un brand care trimestrul trecut şi-a consolidat poziţia de numărul doi la nivel mondial şi care vizează în perioada următoare locul 1 la nivel global.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
BCE va detine monopolul acordarii licentelor bancare in zona euro PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2012 18:41

 

      Banca Centrală Europeană (BCE) va deţine monopolul acordării licenţelor bancare în zona euro, potrivit propunerilor Comisiei Europene referitoare la crearea uniunii bancare în regiune, a declarat vineri o sursă apropiată situaţiei.

      Proiectul, care urmează să fie prezentat pe 12 septembrie, prevede şi că BCE va putea decide ce bănci va supraveghea direct şi când va delega responsabilităţile uzuale de supraveghere, transmite Bloomberg


Citeşte mai mult...
 
Monden
Alpin Derm Repair - Sampon cu galbenele si lapte de capra PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2012 14:16

   Sampon cu efect calmant si hidratant, are un continut bogat de extracte de galbenele, plante alpine si alge marine. Sucul proaspat de Aloe Vera si laptele de capra au fost adaugate pentru efectul lor intens hidratant.

     

                                               

    Utilizare: Masati delicat parul si scalpul cu sampon, apoi clatiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.

Citeşte mai mult...
 
Sporturi individuale
Congresul International de Pilates si Fitness, a II-a Editie, Iasi, 26-28 Oct 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2012 13:55

      În perioada 26-28 octombrie, la Iaşi, va avea loc Congresul Internaţional de Pilates, ediţia a doua, organizat de TonusPlus.

                 

    Evenimentul, care se va desfăşura la Centrul Expoziţional Moldova, are atât scop educativ, pentru pasionaţii de sport, cât şi medical, pentru profesioniştii din industriei fitnessului şi din sănătate, sustine Elena Gheorghiţă , kinetoterapeut şi instructor Pilates, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tir cu Arcul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 843 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home