Total Media News

Fotbal
Presedintele lui U Cluj persona non grata în oras? » 2012 semnaturi strinse impotriva Anamariei P. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 18:49

     Liviu Alexa a reuşit să strîngă în două zile 2012 semnături pentru declararea Anamariei Prodan persona non grata în Cluj.

               

 

      ”Am strîns 2012 semnături.

     Ca să ţină minte doamna Prodan ca, în 2012, Clujul nu o mai vrea pe aici. Consiliul Local trebuie să ţină cont de aceste semnaturi şi să promoveze o iniţiativă prin care să ia act de dorinţa clujenilor.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Prajitura cu ghimbir si morcovi PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Septembrie 2012 17:17

     Prajitura cu ghimbir şi morcovi este o reţetă uşor de făcut si cu un gust cel puţin interesant, dacă nu delicios  .

                         

                 .Timp de preparare: Mediu
Numar de portii: 4
Complexitate: usorIngrediente150 g morcovi rași

 

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Parada cu masini ARO pentru filmul „Despre oameni si melci” PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Septembrie 2012 17:12

    Maşini ARO de colecţie vor defila prin Bucureşti sâmbătă, 8 septembrie, în cadrul campaniei de promovare a comediei Despre oameni şi melci, în regia lui Tudor Giurgiu. Marca românească este legată de subiectul filmului, acţiunea fiind plasată la începutul anilor 90, într-o uzină ARO aflată în pragul falimentului.

                     

  Evenimentul este organizat de Transilvania Film, în colaborare cu Libra Film Production şi Retromobil Club România şi va începe la 10.00 dimineaţa, în Piaţa George Enescu. În jurul orei 12.00, coloana de maşini va porni către Băneasa Shopping City, pe traseul: Bd. Magheru, Bd. Ana Ipătescu, Bd. Aviatorilor, Bd. Kiseleff, soseaua Bucureşti-Ploieşti.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Festival SALSA - Cipru PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Septembrie 2012 10:39

 

 

                         

 
Auto
Volvo FH16 iese in evidenta PDF Imprimare Email
Joi, 06 Septembrie 2012 07:44
      Volvo FH16 a fost timp de mulţi ani prima alegere pentru transportatorii cu cele mai exigente cerinţe privind performanţa, eficienţa, puterea şi confortul. Graţie noului Volvo FH16, ştacheta a fost ridicată la un nivel cu totul nou.
                           

               „Volvo FH16 vă oferă cea mai mare putere, cea mai bună manevrabilitate şi cel mai eficient consum de combustibil din segmentul său. Graţie confortului excelent şi motoarelor puternice, acesta este alegerea potrivită pentru transportatorii şi şoferii care pretind productivitate şi experienţă de conducere la un nivel ridicat", spune Christer Pehrsson, manager de dezvoltare pentru segmentul transporturilor de lungă distanţă, la Volvo Trucks.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Inaugurarea bibliotecii Centrului de Studii Japoneze PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:47

     Cu ocazia primirii primei donaţii de cărţi de studii japoneze de la Japan Foundation, Centrul de Studii Japoneze (CSJ) al Universităţii din Bucureşti   a  inagurat   miercuri, 29 august, de la ora 17:00, biblioteca de studii japoneze a Centrului.

                         

   Este vorba de o bibliotecă în formare care urmăreşte să achiziţioneze şi să pună la dispoziţia studenţilor şi cercetătorilor, dar şi a publicului larg, cărţi şi materiale din domeniile istoriei, culturii, arhitecturii, artei, societăţii, economiei şi politicii japoneze. La eveniment va participa şi E.S. Dl. Natsuo Amemiya, Ambasadorul Japoniei în România, care a sprijinit Centrul de Studii Japoneze încă de la înfiinţarea sa în 2010.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 842 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home