Total Media News

Ultimele sitiri

Auto
Analiza preliminara a inmatricularilor de autovehicule in luna Mai2021 PDF Imprimare Email
Joi, 03 Iunie 2021 11:38
       In ce zone ale tarii se vand cele mai multe masini | InCont |  StirileProTv.ro
   Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (DirectiaRegim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), in luna maia.cau fost inmatriculatein Romania10.191autovehicule noi (autoturisme si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 18,7%mai multedecat in luna similara a lui 2020.
   Dintre   acestea, 8.221au fost autoturisme noi,a caror crestere  fata de luna mai 2020 (cand au fost inmatriculate7.154   unitati), este de 14,9%.
   Top-ul 5 pe marci in  mai:
Dacia     1.890 unitati,
Skoda       877 unitati,
Renault    744  unitati,
Ford         590  unitati  si
Toyota       531unitati.
     Autoturisme noi si rulate.
    In acest context, pe ansamblul primelor 5 luni, autoturismele  noi inregistreaza o scadere generala de9,1%.
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Romania 1-2 Georgia! Rezultat rusinos! PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Iunie 2021 20:21

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi jucând un sport

Final de meci! Rezultat rusinos si total neasteptat pentru nationala Romaniei. In ciuda faptului ca Hagi a lovit bara si Razvan Marin a ratat un penalty, asezarea probabil prea ofensiva, a contribuit decisiv la acest rezultat pe langa eliminarea lui Tanase! 

Andrei Ivan reduce din diferenta, dupa o actiune la care a colaborat bine cu Deian Sorescu! Avem sperante macat pentru egal!

Lucrurile se complica pentru nationala noastra, Aburjania dubleaza diferenta dupa o combinatie in stanga apararii noastre, incheiata cu un suc sec de georgieni! 

In minutul 65, dupa un fault la nou intratul Ivan, si o eliminare la Kvirkvelia, primim penalty, insa din pacate mijlocasul nostru, Razvan Marin executa defectuos, si gruzinii raman in avantaj.

Min.60 aduce Georgia in avantaj dupa o incursiune in banda stanga, ce aduce mingea la Mikautadze care nu iarta din 10 metri.

La pauza Romania si Georgia intra la egalitate, dupa un meci nu prea reusit din partea alor nostri.

Intre cele mai bune momente din prima repriza s-au numarat bara lui Ianis Hagi din min.35, urmata de sutul blocat al lui Denis Alibec, dar si ocazia din prelungirile primei reprize cand Alibec a sutat putin pe langa poarta gruzinilor. Din pacate, in min.40, Florin Tanase si-a lasat echipa in inferioritate dupa un duel in care era talonat de un gruzin, si cedand a lovit cu cotul pieptul adversarului, arbitrul grec considerand ca merita sa fie eliminat.

Romania intalneste in aceasta seara Georgia, intr-un meci amical in care selectionerul Mirel Radoi va incerca sa aduca in sanul echipei mai multi debutanti, si sa evalueze sansele lor de a ramane in lot pentru urmatoarele partide din preliminariile CM 2022.

România - Georgia, echipe de start

ROMÂNIA: 12. A, Vlad – 24. Sorescu, 6. Chiricheș-cpt., 5. Nedelcearu, 3. Cr. Ganea – 21. Olaru, 18. R. Marin, 10. Al. Maxim – 14. I. Hagi, 7. Alibec, 19. Fl. Tănase 
Rezerve: 1. Niță, 16. Iacob – 4. Rus, 8. Cicâldău, 9. Ivan, 11. Moruțan, 13. Keșeru, 17. Păun, 20. Budescu, 22. Camora, 23. Stanciu, 25. Al. Băluță
Selecționer: Mirel Rădoi

  • Andrei Vlad, Deian Sorescu și Darius Olaru debutează în tricoul primei reprezentative. 

Georgia: Kupatadze - Chabradze, Khocholava, Kverkvelia, Azarov - Shengelia, Kvekveskiri, Aburjania, Okriashvilli, Daushvilli - Mikautazde 
Rezerve: Loria, Mamardashvili - Kakabadze, Kasia, Gvilia, Zivzivadze, Kiteishvilli, Lobzhanidze, Kukhianidze, Davitsashvilli, Jigauri, Dvali 
Selecționer: Willy Sagnol

Stadion: "Ilie Oană" (Ploiești)
Arbitru: Anastasios Sidiropoulos / Asistenți: Polihronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis (toți din Grecia)

De notat de asemenea ca aceasta partida de la Ploiesti este prima cu spectatori din mandatul lui Mirel Radoi la nationala mare.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Minuta şedinţei de politică monetară a Consiliului de administraţie al BNR PDF Imprimare Email
Marţi, 01 Iunie 2021 10:50

          

   Minuta şedinţei de politică monetară a Consiliului de administraţie al Băncii Naționale a României din 12 mai 2021

   În data de 12 mai 2021, Consiliul de administrație al Băncii Naționale a României s-a întrunit într-o ședință, la care au fost prezenți următorii membri: Mugur Isărescu, președinte al Consiliului de administrație și guvernator al Băncii Naționale a României; Florin Georgescu, vicepreședinte al Consiliului de administrație și prim-viceguvernator al Băncii Naționale a României; Leonardo Badea, membru al Consiliului de administrație și viceguvernator al Băncii Naționale a României; Eugen Nicolăescu, membru al Consiliului de administrație și viceguvernator al Băncii Naționale a României; Csaba Bálint, membru al Consiliului de administrație; Gheorghe Gherghina, membru al Consiliului de administrație; Cristian Popa, membru al Consiliului de administrație; Dan-Radu Rușanu, membru al Consiliului de administrație; Virgiliu-Jorj Stoenescu, membru al Consiliului de administrație.

    În cadrul ședinței, Consiliul de administrație a discutat și adoptat deciziile de politică monetară, pe baza datelor și analizelor privind caracteristicile recente și perspectiva evoluțiilor macroeconomice pe termen mediu prezentate de direcțiile de specialitate și a altor informații interne și externe disponibile.

 

Citeşte mai mult...
 
Arte martiale
Schimbari majore in Karate-ul Mondial din 2022! PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Mai 2021 12:09

Ar putea fi o imagine cu text care spune „1 KARATE1 PREMIER PEEAG LEAGUE 2022”

Din sezonul post olimpic 2022, se anunta schimbari majore in circuitele mondiale organizate de World Karate Federation, Premier League, Serie A, sau Youth League, schimbari ce pot defavoriza tarile mai mici.

Astfel, se pare ca WKF intentioneaza la Premier League sa stranga maxim 32 de sportivi pe fiecare categorie, iar in prima runda de inscrieri se pot inscrie doar primii 32 din clasamentul mondial, fara limita de sportivi per natiune, iar mai apoi daca exista locurile libere se pot inscrie sportivi clasati intre locurile 33 si 64.In faza a 3-a de inscriere, se vor putea inscrie daca exista locuri vacante sportivi clasati intre locurile 64 si 100 in clasamentul WKF.

In ceea ce priveste sistemul competitional, vor fi 8 grupe cu 4 sportivi, in care fiecare lupta cu fiecare, iar primul din fiecare grupa se va califica in sferturile de finala, de unde se continua sistemul elimininatoriu. 

Premiile vor fi astfel acordate: Prima pozitie, 1000euro, locul secund 500 euro, locul trei, 250 euro. Grand Winner va fi cel care aduna cele mai multe puncte, din orice categorie pe perioada respectivei competitii, si va primii 5000 euro.

In ceea ce priveste concursurile de categorie SerieA, in functie de nr. de tatamiuri existent numarul de sportivi pe categorie va fi limitat la 96.

Primii 32 de sportivi pe fiecare categorie, nu vor avea acces la acest gen de concursuri. In primele 2 saptamani, se pot inscrie sportivii clasati intre locurile 33 si 100, urmand ca apoi inregistrarea la concurs sa fie libera.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
1 iunie vine cu măsuri de relaxare majore pentru sportul românesc PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Mai 2021 11:41

Ar putea fi o imagine cu stadion şi în aer liber

Competițiile în spații închise vor putea avea spectatori. În plus, atât în spațiile închise cât și deschise, limita de ocupare de 25% poate fi depășită, dacă suporterii se vaccinează la intrarea în incintă. De asemenea, se redeschid la capacitate maximă sălile de sport şi/sau fitness, precum și piscinele interioare, până la un procent de 70% din capacitatea maximă a spaţiului, în anumite condiții.

Lumea sportului se bucură de la 1 iunie de importante măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competițiile sportive, dar și cu privire la activitatea sălilor de sport și fitness și a piscinelor interioare, ca urmare a aprobării în ședința de Guvern de ieri a Hotărârii pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021.

Hotărârea urmează a fi publicată în scurt timp în Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare la data publicării.

Astfel, potrivit noilor reguli, suporterii vor putea reveni la evenimentele sportive în spații închise, fără ca organizatorii să mai aibă obligația de a solicita aprobări sau avize pentru a avea spectatori. Procentul în care aceștia vor putea participa la evenimente sportive este de până la 25% din capacitatea maximă a spaţiului.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Sa fluidizam traficul in Bucuresti PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Mai 2021 11:30
       

           Din ce în ce mai multe maşini în trafic - Viaţa Liberă Galaţi

                
                  sa FLUIDIZAM un pic traficul din Bucuresti :
- INTERZICEREA intrarii TIRurilor in Bucuresti ( de la centura ) ; b-DESFINTAREA gardurilor despartitoare de pe sosele ;
c-DESFIINTAREA liniilor de tramvai si trolebuze si inlocuirea lor cu Autobuze ELECTRICE ;
d- preluarea deseurilor menajere intre orele 23,00- 7,00 ;
e- reintroducerea POLIGONULUI la Scolile de soferi si la Examenul auto - ptr. cresterea indeminarii si vitezei de reactie a viitorilor soferi ;
f- inlocuirea tuturor Semafoarelor de Trecere pietoni cu SEMAFOARE INTELIGENTE - cu buton de asteptare ;
g- Analizarea tuturor amplasamentelor de Trecere Pietoni si Desfiintarea celor ce sunt prea aproape una de alta,
h- DEBIROCRATIZAREA  si  Renuntarea  la  obligarea  firmelor  de  a  depune  tot  felul  de  HIRTII  !!
........
  - Sosea  de  centura  cu  regim  de  viteza  de  autostrada
  - Pasaje in  Bucuresti
  - Pasaje  peste  centura,.....
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 849

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home