Total Media News

International
Visa, Mastercard și American Express au restricționat utilizarea cardurilor emise în Rusia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Martie 2022 09:38

                             

   Companiile de carduri Visa, Mastercard și American Express au anunțat restricționarea utilizării cardurilor emise în Rusia în afara acestei țări. Așadar, începând de joi, 10 martie la ora 14:00, cardurile Visa emise în Rusia nu vor mai fi procesate și autorizate prin sistemele noastre. 


Dacă ai clienți din Rusia, este important să îi informezi că vor avea nevoie de carduri emise în altă țară sau de numerar pentru a plăti. După dezactivarea serviciilor de plata cu cardul, va exista o perioadă de aproximativ treizeci de zile înainte ca tranzacțiile deja efectuate să poată fi procesate - asta înseamnă că nu vei pierde niciun ban din aceste tranzacții.

*

**_  BCR

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Din 9 martie Starea de alertă se încheie în România PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Martie 2022 13:44
                       
   După doi ani de restricții anti-coronavirus, România revine ușor la normalitate. Guvernul țării a decis să nu mai prelungească starea de alertă, asta înseamnă că, din 9 martie, pandemia intră cumva într-un con de umbră. 
  Restricții  ce   nu  mai sunt  obligatorii  de miercuri :
  • Nu mai este obligatoriu certificatul verde la intrarea în România, pentru accesul în localuri, magazine, instituții de spectacol și cultură;
  • Masca de protecţie nu mai este obligatorie în aer liber;
  • Activitățile zilnice nu vor mai ține cont de rata de infectare și de incidența cazurilor Covid-19;
  • Magazinele şi localurile nu se vor mai închide la ora 22.00;
  • Elevii nu vor mai mai merge la școală/face cursuri online în functie de numărul de infectări sau de paturile ATI ocupate în localitate;
  • Angajaţii nu vor mai fi trimişi în regim de telemuncă, iar programul nu se mai decalează.
*
Citeşte mai mult...
 
Auto
Analiza preliminara a inmatricularilor de autovehicule in luna Februarie 2022 PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Martie 2022 15:06

    

                               Noul pericol ascuns în mașinile second hand. E o înșelătorie a samsarilor,  nu te lăsa păcălit! - IMPACT

  Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a    Vehiculelor), in luna Februarie 2022 au fost inmatriculate in Romania 10.330 autovehicule noi   (autoturisme, vehicule comerciale de marfa si persoane si speciale), cu 20,3% mai multe decat in luna    similara a lui 2021.

Dintre acestea, 8.616 au fost  autoturisme, a caror crestere fata de  luna Februarie 2021 (cand au fost
inmatriculate 6.897 unitati), este de24,9%.
Top-ul 5 pe marci in Februarie:   Dacia  2.145 unitati, Hyundai 828 unitati,  Skoda 696 unitati, Volkswagen 693   unitati si Ford cu 647 unitati.
    In cele doua luni din anul curent,   autoturismele noi inregistreaza o  crestere de 39,2%.
Citeşte mai mult...
 
Expozitii
CREATURI ASCUNSE la Muzeul Antipa PDF Imprimare Email
Miercuri, 02 Martie 2022 15:00


               „Creaturi ascunse”, expoziţie temporară la Muzeul „Antipa”

   Muzeul Naţional de Istorie Naturalӑ ,,Grigore Antipa” găzduiește, începând cu 4 martie 2022 „Creaturi ascunse”, o expoziție temporară care te provoacă să descoperi universul fascinant al unor misterioase creaturi!

    Cu toții știm că dorința de a cunoaște pornește invariabil de la întrebarea „De ce?”.

    Trecându-ne pragul, veți descoperi de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!”, în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate. Studierea modului de viață al animalelor este în măsură să răspundă la aceste întrebări, iar „Creaturi ascunse” oferă vizitatorilor posibilitatea de a face o incursiune în lumea unor vietăți misterioase, care provin din locuri exotice și greu accesibile nouă.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Joint Statement on further restrictive economic measures PDF Imprimare Email
Luni, 28 Februarie 2022 08:07

   

                        No alternative text description for this image

   "We, the leaders of the European Commission, France, Germany, Italy, the United Kingdom, Canada, and the United States condemn Putin's war of choice and attacks on the sovereign nation and people of Ukraine. We stand with the Ukrainian government and the Ukrainian people in their heroic efforts to resist Russia's invasion. Russia's war represents an assault on fundamental international rules and norms that have prevailed since the Second World War, which we are committed to defending. We will hold Russia to account and collectively ensure that this war is a strategic failure for Putin.

 

Citeşte mai mult...
 
Monden
„O PRIETENIE REGALĂ: PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Februarie 2022 08:07


    

                       

   Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, în parteneriat cu Muzeul Național Peleș, Muzeul Național Cotroceni și cu Muzeul Municipiului București anunță deschiderea expoziției itinerante „O Prietenie Regală: Grigore Antipa și Regii României 1892-1944” la sediul Muzeului de Științele Naturii Roman (Str. Ștefan cel Mare Nr. 248).

„O Prietenie Regală” va fi deschisă publicului în perioada 25 februarie – 5 iunie 2022.

Expoziția, care a împodobit la început holul central al Muzeului „Antipa”, a fost găzduită la Muzeul Național Peleș, în holul de onoare al Castelului Pelișor, la Muzeul Brăilei „Carol I”, la Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos din Galați, la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj, a poposit la Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare, la Muzeului Orașului Oradea-Complex Cultural, iar apoi la sediul Muzeului de Artă Piatra-Neamț din cadrul Complexului Muzeal Național Neamț.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 880

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home