Total Media News

Ultimele sitiri

Monden
Fiole regenerare celulară PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iunie 2021 11:48
   Fiole regenerare celulara Aslavital, 7 buc x 2 ml
   Fiolele regenerare celulară Aslavital Mineralactiv ajută la susținerea regenerării celulare naturale și eliminarea toxinelor din piele, asigurând creșterea elasticității pielii. În urma aplicării, pielea rămâne netedă, revigorată și protejată.  Formulă unică și originală cu Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR.
Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.
Fiolele regenerare celulară asigură îngrijirea tenului pe timpul nopții. Sunt recomandate pentru revitalizarea și detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confruntă cu reacții la efectele negative ale factorilor de mediu (radiații UV, poluare urbană, poluare electronică), reacții alergice, roșeață, iritații, vase de sânge proeminente, deshidratare, ridare prematură.
Citeşte mai mult...
 
Sport
Se Inaugureaza Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf PDF Imprimare Email
Joi, 24 Iunie 2021 09:54
            Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi text
   Un vis devenit realitate.
   Inaugurăm Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf cu un meci de gală.
România vs Argentina. 03 iulie, ora 21.00.
*
*__ Alin Petrache 
Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Studiul asupra stresului arată că părul cărunt este reversibil PDF Imprimare Email
Joi, 24 Iunie 2021 08:39

                          New research has offered intriguing new insights into the process of graying hair, and also shown how it might be reversed through alleviating stress

    History is littered with anecdotal evidence of the relationship between stress and graying hair, from Marie Antionette's overnight transformation following her capture, to US presidents taking on more salt than pepper during their tenure. A new study has produced first-of-a-kind scientific evidence of this connection, identifying proteins in human hairs that seem to drive this process, while also demonstrating how it might even be reversed.
    

The study was carried out by scientists at Columbia University who took aim at what they see as a gap in this type of research so far. While psychological stress has long been seen as a driver of graying hair, it has been difficult for scientists to connect the dots, as correlating hair pigmentation with times of individual stress is a tricky undertaking.

*
Citeşte mai mult...
 
Sport
Min. Tineretului și Sportului suplimentează sumele destinate activității sportive de performanta PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Iunie 2021 14:48

                           Ar putea fi o imagine cu iarbă şi text care spune „FONDURI SUPLIMENTARE PENTRU ACTIVITAJEA SPORTIVA DE PERFORMANȚĂ CUVERNUL MTS MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUL”

 

    La inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, ca urmare a aprobării de către Guvernul României a Memorandumului de deblocare a rezervei de 10% din bugetul MTS, au fost alocate resurse suplimentare federațiilor sportive naționale

    Vești bune pentru sport, ca urmare a aprobării de către Guvernul României a Memorandumului de deblocare a rezervei de 10% din bugetul MTS și disponibilizarea unei sume de 9.500 mii lei.

    Astfel, ca urmare a acestui fapt, din bugetul Ministerului Tineretului și Sportului destinat activității sportive de performanță, s-au alocat unui număr de 23 de federații sportive naționale, pe baza solicitărilor acestora, sume destinate pregătirii sportive, calendarului sportiv intern și internațional, precum și altor cheltuieli. Aceste sume vizează activitățile sportive ce se vor desfășura în perioada iulie – septembrie 2021, urmând ca, la rectificarea bugetară din această toamnă, să se analizeze activitatea sportivă din perioada octombrie – decembrie 2021 și să se aloce federațiilor sportive naționale fonduri pentru activitățile ce se vor desfășura în acest interval.  


 

Citeşte mai mult...
 
Financiar
CEC Bank oferă creditul de nevoi prsonale cu o dobândă promoțională - de la 7% pe an PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Iunie 2021 06:34

                    CEC logo

   CEC Bank derulează o campanie promoțională prin care creditele de nevoi personale cu dobândă fixă  sunt disponibile cu o dobândă redusă. Astfel, în locul dobânzii fixe standard de 10,4% pe an, pentru creditele contractate până la 5 august, clienții vor plăti, pe toată durata creditului, o dobândă redusă cu până la 3,4 puncte procentuale. 


    Creditele de nevoi personale pot fi contractate prin rețeaua teritorială CEC Bank, dar și 100% online, cu aprobare rapidă și virarea banilor în circa o oră, prin magazinul virtual CEC_In. CEC Bank a lansat fluxul de acordare a creditelor online la sfârșitul lunii ianuarie și, în prezent, acest canal generează un volum de credite noi comparabil cu volumul cumulat al celor mai mari trei unități teritoriale.


   Rata dobânzii fixe pentru creditul de nevoi personale CEC Bank este între 7% și 8% pe an, în funcție de profilul de risc, pentru clienții care-și încasează veniturile la CEC Bank, respectiv de 8,49% pentru clienții care nu-și încasează veniturile prin bancă. Banca nu percepe comision de analiză, iar comisionul de administrare este de 20 de lei, lunar. Suma maximă ce poate fi împrumutată este de 90 000 de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
DACIA NEW VISUAL IDENTITY PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Iunie 2021 10:29
  • o45or59v7w-php83gsff

  • A new milestone of Dacia’s strategic plan 
  • An overhauled visual identity for a modern, more digital brand, yet still true to its DNA 
  • New logo and new emblem – the embodiment of simplicity and robustness 
  • Dacia goes green and explores its ‘outdoor’ side 
  • A brand new visual and graphic language that will be phased in as of June 2021.

          New Dacia emblem 

Dacia’s renewal is embodied by a new logotype and a new emblem , markers of a distinctive and assertive brand.  

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 849

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home