Total Media News

Stiri - Sport
Neil Lennon este noul antrenor principal al echipei FC Rapid! PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 20 Mai 2024 22:17

                           

   " Suntem încântați să anunțăm numirea lui Neil Lennon în funcția de antrenor principal al echipei FC Rapid!

    În vârstă de 52 de ani, antrenorul nord-irlandez are o carieră impresionantă și o experiență vastă, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

   „La început, am vorbit cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am purtat discuții ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni și am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat. Am fost foarte impresionat de domnul Șucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii. A fost impresionant pentru mine. Apoi, vorbind și cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucurors să fiu aici, știu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine.

Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal.

Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid”, a declarat Neil pentru fcrapid.ro.

Fostul căpitan al naționalei nord-irlandeze a semnat un contract pe două sezoane, până în vara anului 2026.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid invinge FCSB, intr-un meci fara miza! PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 19 Mai 2024 23:38

     

          Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text care spune „CHIRICHES 21 SUPERS SU”

  Rapid Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea campioană a României, FCSB, în ultimul meci al Superligii din acest sezon.

    Funsho Bamgboye a deschis scorul în Giuleşti, în minutul 11, nigerianul relând în plasă mingea respinsă în faţă de Andrei Vlad la şutul lui Krasniqi. După gol autorul golului a fost înlocuit, el acuzând o accidentare. Portarul gazdelor, Ungureanu a respins excelent la lovitura de cap a lui Miculescu, din minutul 38, însă cei care au înscris au fost tot giuleştenii, în minutul 42, prin Petrila. Ungureanu a mai avut o intervenţie la şutul lui Alhassan, din minutul 45+1, şi gazdele au intrat cu avantaj de două goluri la pauză. Arbitrul Szabolcs Kovacs  a acordat penalti pentru FCSB în minutul 50, la un contact între Oaidă şi Alexandru Băluţă, dar după analiza VAR arbitrul a anulat decizia iniţialkă, pentru un ofsaid la Antwi. Oaspeţii au avut o indirectă din careu, în minutul 55, însă Miculescu nu a putut înscrie. S-a încheiat 2-0 pentru Rapid, care termină pe ultimul loc din play-off, al şaselea, cu 32 de puncte.

RAPID: B. Ungureanu - Onea, Săpunaru (I. Cristea 46), P. Iacob, Borza - Oaidă, Kait (Emmers 46), Hasani (Papeau 64) – E. Krasniqi, A. Rrahmani (Burmaz 73), Funsho Bamgboye (Petrila 14). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Citeşte mai mult...
 
Rapid vs FCSB PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 19 Mai 2024 12:07

            vs  

               SuperLiga, Play-Off #10

               19 mai 2024 @ 21:00

               Giulești - Superbet Arena       

 

Clasament Etapa 10

Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct
1. SC Fotbal Club FCSB SA 9 5 2 2 12-9 3 49
2. FC CFR 1907 Cluj SA 10 6 1 3 19-14 5 46
3. Universitatea Craiova 10 6 1 3 18-14 4 44
4. Farul Constanţa 10 4 2 4 19-20 -1 36
5. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 10 3 3 4 17-17 0 34
6. Fotbal Club Rapid 1923 SA

 

 

*

Citeşte mai mult...
 
CUPA ROMÂNIEI BETANO : CORVINUL HUNEDOARA vs OȚELUL GALAȚI PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 14 Mai 2024 22:27

                               CUPA ROMÂNIEI BETANO

Miercuri, 15 mai, ora 20:30
Stadion Municipal (Sibiu)

  

                                  Play-off Cupa României Betano - YouTube

Marți, 14 mai, pe stadionul din Sibiu, cele două finaliste ale Cupei României Betano au susținut conferințele de presă și antrenamentele oficiale. Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați joacă miercuri, de la ora 20:30, pentru trofeul Cupei României Betano.

Reprezentanții celor două finaliste au prefațat meciul din ultimul act în discuțiile cu presa, iar apoi au efectuat ultimele pregătiri înaintea meciului de mâine, la antrenamentele oficiale care au avut loc chiar pe stadionul din Sibiu. La conferințele de presă au participat antrenorii și câte un jucător: Dorinel Munteanu și mjlocașul Juri Cisotti din partea Oțelului Galați, respectiv Florin Maxim și Alexandru Neacșa din tabăra Corvinului Hunedoara.

 

Citeşte mai mult...
 
FCSB, noua campioana a Romaniei! PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 11 Mai 2024 22:18

Ar putea fi o imagine cu fotbal, fotbal şi text

FCSB este noua campioana a Romaniei, cu medalii primite si trofeu ridicat in aceasta seara pe Arena Nationala in fata a 54.000 de oameni declarati oficial.

Ros-albastrii, vor evolua in primul tur al Ligii Campionilor, in tentativa de a patrunde din nou intre cele mai bune echipe ale Europei, intr-un nou format.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 489

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport