Cornuri cu seminte Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 15 August 2012 21:09

Cornurile cu seminţe sunt delicioase și pot fi savurate atât la micul dejun, cât și la cina cu familia ori prietenii

                                         

.Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 6
Complexitate: mediu



Calorii: 390Ingrediente    300 g brânză telemea mai tare
    400 g spanac congelat sau proaspăt
    seminţe de dovleac
    1 ceşcuţă cu sos de roşii
Pentru aluat
    400 g făină
    200 g margarină
    200 ml smântână
    sare

Mod de preparare1.Cerne făina într-un vas adânc. Adaugă sare, fă o adâncitură în mijloc și pune jumătate din cantitatea de margarină topită și smântâna. Frământă toate aceste ingrediente timp de 15 minute.
 
2.Lasă aluatul la rece o oră. Frământă-l apoi cu margarina rămasă, ţinută la cald. Pune-l din nou la rece.
 
3.Întinde aluatul și taie pătrate potrivite. În mijlocul fiecăruia, așază câte un cub de brânză și puţin spanac opărit.
 
4.Adună colţurile în mijloc și pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Unge cu sos de roșii și presară seminţe de dovleac. Lasă la cuptor 30 de minute.

 

 

 

 

 

**  sursa :