Feast Truffles Imprimare
Monden
Miercuri, 05 Decembrie 2012 09:05
               In plin sezon al trufelor, Carol Parc Hotel prin Restaurantul sau, Poem, a decis sa aduca un omagiu acestor nestemate ale pamantului si sa ii bucure pe iubitorii gusturilor fine organizand o cina speciala, in data de 6 Decembrie, cu participarea priceputului si faimosului Chef, David Contant !
                                              

      Meniul ales, cu preparate a caror finete va fi data de trufele albe si negre, reuneste delicii culinare precum Macaron de Foie Gras romanesc marinat in Champagne cu trufe dinTransilvania, Linguine proaspete cu felii
de trufe albe romanesti reteta Badrutt’s Palace St Moritz, File de vită din Tara Romaneasca, sos cu trufe translilvaniene aromat cu trabuc a la Montecristo N4, legume de sezon si nu numai.



Sampania si vinurile alese, recomandate de catre somelierul Eduard Jacab vor veni in completarea maiestriei culinare a Chef-ului David Contant, concomitent cu prezentarea unui vernisaj foto despre Tara Romanesca, oameni si mancare cu traditie.

Atentie, locurile sunt limitate!
Pentru rezervari:
021.336.33.77 sau 0721.914.584