Total Media News

Stiri - Life
Sfaturi pentru alegerea verighetei potrivite PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 09 Mai 2012 10:39
           

Stim deja, verigheta e cea mai importanta bijuterie a nuntii. Inca din faza de planificare a nuntii, verighetele ocupa un loc primordial pe lista.

                                         

Dar cand vine momentul alegerii acestora, ne panicam si abia atunci constientizam responsabilitatea cu care trebuie sa facem aceasta alegere.

Citeşte mai mult...
 
Soluţiile STYX Naturcosmetic pentru un păr sănătos şi fără mătreaţă PDF Imprimare
Monden
Marţi, 08 Mai 2012 15:23

Cel mai important „accesoriu” natural şi una din principalele noastre „arme” în materie de sex-appeal este părul.

                           

Scurt sau lung, vopsit sau lăsat în culoarea sa naturală, coafat sau pur şi simplu vâlvoi, părul nu-şi poate ascunde starea de sănătate şi îngrijire. Părul nu ştie să mintă, pentru că nu-l lasă... capul! Sau, ca să fim şi mai exacţi, scalpul. Căci de aici încep majoritatea problemelor care se reflectă în aspectul podoabei capilare!

Citeşte mai mult...
 
Cat costa biletele la concertul Lady Gaga de pe Stadionul National PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 30 Aprilie 2012 09:23

                     Se pun in vanzare biletele pentru concertul Lady Gaga! 

Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei. Show-ul  Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. 
                                                  
 
Incepand de maine, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta.

Citeşte mai mult...
 
Cafe Chantant la Taj Restaurant PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 27 Aprilie 2012 10:42

Fusion Music Night, Sambata 28 Aprilie!

O noua editie Cafe Chantant va avea loc Sambata, 28 Aprilie, la Taj Restaurant, pe ritmuri Budha Bar & Fusion Music, o intalnire romantica sau o iesire exclusivista cu prietenii!

                         

Fusion Music Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de DJ-ul serii fiind extrase chiar din albumele cu acelasi nume.

Citeşte mai mult...
 
Obtineti un decolteu generos cu Breast Push Up! PDF Imprimare
Monden
Joi, 26 Aprilie 2012 09:14

Stiati ca un decolteu bine definit genereaza mai multa incredere in sine? Specialistii au demonstrat ca efectul push-up joaca un rol important in a face femeile sa se simte mai bine in propriul corp, sa zambeasca mai des si sa se simta sigure in tot ceea ce intreprind.

                                          

Bruno Vassari vine in ajutorul femeilor care isi doresc sa atraga privirile si sa se simta increzatoare, indiferent de tinuta aleasa, prin lansarea Breast Push Up, cel mai recent accesoriu pentru ridicarea sanilor cu pana la 6 cm.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 62 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life