Total Media News

Stiri - Sport
Cehia - România, din Fed Cup, se dispută în perioada 9-10 februarie PDF Imprimare
Tenis
Luni, 04 Februarie 2019 20:28
                  Imaginea articolului Cehia - România, din Fed Cup, se dispută în perioada 9-10 februarie
    Conform  mediafax.ro,FED CUP 2019, Cehia - România. Echipa de Fed Cup a României înfruntă în weekendul 9-10 februarie, la Ostrava, echipa cu şase trofee în ultimele opt ediţii ale competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin.

   Derby-ul sferturilor de finală ale Grupei Mondiale Fed Cup aduce la start două jucătoare din Top 5, surclasând cu mult duelurile recente din Cupa Davis din punct de vedere al implicării starurilor, mai ales în condiţiile în care gazdele aliniază la start şi ocupantele primelor două poziţii în clasamentul mondial al probei de dublu. Aryna Sabalenka - pentru Belarus este cealaltă jucătoare din Top 10 WTA care evoluează pentru ţara sa în sferturile Fed Cup 2019, în duelul din deplasare cu Germania privată de aportul lui Angelique Kerber. În total, 11 dintre cele mai bune 20 de jucătoare ale lumii vor evlua la finalul acestei săptămâni în competiţia pe naţiuni a tenisului feminin, în primele trei eşaloane valorice.

 

Citeşte mai mult...
 
Susținere pentru construirea grădinițelor cu profil sportiv PDF Imprimare
Sport
Vineri, 01 Februarie 2019 14:51

    

                                            

    Guvernul a stabilit astăzi, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis privind Programul "gROwth - investim în copii, investim în viitor", prin care va susține construirea, amenajarea și dotarea a 1000 de grădinițe cu profil sportiv.

    Schema de ajutor, cu un buget total de 500 de milioane de euro, are caracter multianual şi se derulează până la 31 decembrie 2020, cu posibilitatea de prelungire în raport cu reglementările europene.  

    Finanțarea va începe în acest an și va fi inclusă în bugetul pentru 2019. Se pot emite acorduri pentru finanţare până la sfârșitul anului viitor, în limita creditelor de angajament aprobate anual prin legea bugetului de stat pentru acest program, iar plata ajutorului de stat se efectuează în perioada 2019-2022. 

 

Citeşte mai mult...
 
Programul DEZVOLTARE ȘI SĂNĂTATE PRIN SPORT PDF Imprimare
Sport
Joi, 31 Ianuarie 2019 09:55
                 No photo description available.
   
    Adu-ți copilul la sport! 

     Ajută-ți copilul să se dezvolte sănătos! Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Sport pentru Toți, derulează în această perioadă un program unic pentru România. Ne aflăm în plină perioadă de înscrieri pentru copiii cu domiciliul în București care doresc să practice un sport! Programul DEZVOLTARE ȘI SĂNĂTATE PRIN SPORT are caracter GRATUIT și se întinde pe o perioadă de 4 ani. El se adresează tuturor celor care nu practică sportul de performanță  , si  au  varsta  intre  6 si  18  ani.


 

Citeşte mai mult...
 
Finala Campionatului Național seniori - pușcă și pistol a.c. PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 25 Ianuarie 2019 15:11

 

 

 

                       Fotografia postată de Federatia Romana de Tir Sportiv.
Poligonul Iosif Sirbu
Str. Vadul Moldovei, Nr. 14, Sector 1, 014033 București
7 feb. la 09:00 - 10 feb. la 15:00
Citeşte mai mult...
 
Cursa de anduranţă din Australia LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour PDF Imprimare
Automobilism international
Joi, 24 Ianuarie 2019 12:20
      În ultima zi din ianuarie e programat debutul competiţiei LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour. Cursa de anduranţă din Australia reprezintă pentru specialistul german în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY deschiderea anului competiţional. „Ne bucurăm de cursa captivantă care ne aşteaptă“, spune Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY.

   
                 https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/01/Bathurst_2018a.jpg

 

      Începând din 2013, LIQUI MOLY dă numele competiţiei de 12 ore care se desfăşoară pe circuitul Mount Panorama. În plus, logo-ul albastru-roşu poate fi văzut pe parbrizul fiecărei maşini care ia parte la cursă. „Acest lucru ne ajută în activitatea noastră din Australia, dar are ecouri în toată lumea“, declară Peter Baumann. Cursa de anduranţă şi-a câştigat în ultimii ani o reputaţie internaţională. Echipele vin de pe toate continentele, la fel de globală fiind şi prezenţa în mass-media.

     LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour este prima mare cursă de anduranţă a anului, după cursa de 24 de la Daytona, în SUA. „Solicitare extremă pe o durată aşa de mare – asta merge doar dacă ai uleiul care trebuie în motor“, spune Peter Baumann. „Implicarea noastră în Bathurst demonstrează că uleiurile şi aditivii noştri sunt capabili de performanţă de top, fără compromisuri.“

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 341

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport